Zapri

BETA RAZLIČICA PORTALA JE ZDAJ NA VOLJO!

Obiščite BETA različicoevropskega portala ePravosodje in opišite svojo izkušnjo!

 
 

Navigacijska pot

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Maksukyvyttömyysrekisterit - Englanti ja Wales

Ta država je v postopku izstopa iz EU.

Stran je strojno prevedena in njena kakovost ni zajamčena.

Kakovost prevoda je: nezanesljiva

Ali menite, da je ta prevod koristen?

Tällä sivulla on tietoja Englannin ja Walesin maksukyvyttömyysrekisteristä.


Maksukyvyttömyysrekisterit

Millaisia tietoja Englannin ja Walesin maksukyvyttömyysrekisteristä on saatavissa?

Maksukyvyttömyysrekisteriviranomainen on lakisääteinen velvollisuus säilyttää henkilökohtaista maksukyvyttömyyttä ja konkurssia ja velkasaneerausmääräyksiin liittyvät rekisterit.Niin sanottu henkilökohtainen maksukyvyttömyysrekisteri (Individual Insolvency Register) on näiden rekisterien yhdistelmä. se sisältää tiedot kaksi:

 • konkurssit, jotka ovat voimassa tai päättynyt viimeksi kuluneiden 3 kuukauden aikana
 • voimassa olevat tai päättyneen viimeisen 3 kuukauden aikana
 • nykyiset vapaaehtoiset yksilölliset päättyneet viimeksi kuluneiden 3 kuukauden aikana
 • voimassa olevat konkurssiin liittyvät liiketoimintarajoitukset tai -sitoumukset ja väliaikaiset konkurssiin liittyvät liiketoimintarajoitukset
 • voimassa olevat velkasaneerausmääräyksiin liittyvät liiketoimintarajoitukset tai -sitoumukset ja väliaikaiset velkasaneerausmääräyksiin liittyvät liiketoimintarajoitukset.

Onko maksukyvyttömyysrekisteri (Individual Englannissa ja Walesissa maksutonta?

Kyllä, rekisterin käyttö on maksutonta.

Hakujen tekeminen Individual Insolvency Register for England and Wales

Rekisteri sijaitsee Insolvency Service -verkkosivustolla kohdassa ”Haku Individual Insolvency Register”.Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://www.gov.uk/government/organisations/insolvency-serviceLinkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://www.gov.uk/search-bankruptcy-insolvency-register Klikkaamalla kohtaa ”haku” yhteys, voidaan hakea henkilön nimi tai toiminimi. On myös linkkejä quivalent rekisterien haku Skotlannissa ja Pohjois-Irlannissa.

Aiemmin The Insolvency Service of England and Wales

Maksukyvyttömyysrekisteriviranomainen on elinkeinoministeriön (Department for Business, energia- ja teollisuusstrategiaministeriö ja pesänhoitaja:

 • hallinnoida ja tutkia virallisen selvitysmiehen (Official Receiver) avulla konkursseja, velkasaneerausjärjestelyjä ja vahvistetaan maksukyvyttömyyden syyt
 • hoitaa asiamiehen tai selvitysmiehen tehtäviä silloin, kun maksukyvyttömyysmenettelyn selvittäjä nimitetään ei yksityisen sektorin

Maksukyvyttömyysrekisteriviranomainen myös:

 • valmistelee ja osallistuu konkurssintekijöiden, konkurssiin, henkilöiden, joihin velkasaneerausmääräyksiä ja yritysjohtajat
 • käsittelee epäpätevien johtajien erottamista konkurssitapauksissa
 • käsittelee konkurssiin liittyviä liiketoimintarajoituksia ja sitoumuksia sekä rajoituksia ja kolmas velkasaneeraukseen liittyviä liiketoimintarajoituksia ja sitoumuksia
 • toimii valvonnasta sääntelijän toimitsijoiden ammattikunnan sääntely
 • arvioi työntekijöiden oikeutta irtisanomiskorvauksiin ja maksaa ne siinä tapauksessa, että työnantaja on maksukyvytön
 • tarjoaa pesänkirjoitus- ja sijoituspalveluja konkurssipesän tai selvitystilassa olevan pesän varoille
 • harjoittaa luottamuksellista yritystutkintaa silloin, kun yleinen etu sitä vaatii
 • antaa ministeriöille ja muille valtion laitoksille neuvontaa maksukyvyttömyyttä, irtisanomisia ja muita näihin liittyviä asioita koskevissa kysymyksissä
 • tiedottaa yleisölle maksukyvyttömyydestä, irtisanomisista ja muista näihin liittyvistä asioista verkkosivuston, julkaisujen ja sen kautta (Insolvency Enquiry Line).

Vastuuvapauslauseke maksukyvyttömyysrekisterin

Verkkosivuston vastuuvapauslausekkeessa todetaan seuraavaa:

”Vaikka on tehty kaikki mahdollinen sen varmistamiseksi, että tiedot pitävät paikkansa, satunnaisia virheitä voi esiintyä. Jos havaitset tietoja, jotka vaikuttavat vääriltä tai puutteellisilta, ilmoita asiasta meille käyttämällä tässä sivustossa olevia palautelinkkejä, jotta voimme tutkia asian ja tarvittaessa oikaista tiedot.

Maksukyvyttömyysrekisteriviranomainen ei ole vastuussa virheistä tai puutteista, jotka johtuvat huolimattomuudesta tai muusta syystä. Huomaa, että maksukyvyttömyyspalvelu ja viralliset selvitysmiehet eivät voi antaa oikeudellisia tai taloudellisia neuvoja. Tällaisia neuvoja voivat antaa kansalaisneuvonta (Citizen’s Advice Bureau), asianajaja, pätevä tilintarkastaja, valtuutettu maksukyvyttömyysalan toimija, hyvämaineinen rahoitusneuvoja tai neuvontakeskus.

Henkilökohtainen maksukyvyttömyysrekisteri on julkinen rekisteri. Maksukyvyttömyysviranomainen ei hyväksy eikä anna mitään tällaista käyttöä koskevia tietoja kolmansien osapuolten toimesta ”.

Linkkejä

Linkki avautuu uuteen ikkunaanMaksukyvyttömyysrekisteriviranomainen

Linkki avautuu uuteen ikkunaanYksittäisten Insolvency Register


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 05/09/2018