Schließen

DIE BETAVERSION DES PORTALS IST JETZT ONLINE!

Besuchen Sie die Betaversion des Europäischen Justizportals und lassen Sie uns wissen, was Sie darüber denken!

 
 

Navigationsleiste

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Fizetésképtelenségi nyilvántartások - Horvátország

Diese Seite wurde maschinell übersetzt. Für die Qualität kann keine Gewähr gegeben werden.

Die Qualität dieser Übersetzung wurde wie folgt bewertet: nicht zuverlässig

Finden Sie die Übersetzung nützlich?


Fizetésképtelenségi nyilvántartások

Nemzeti fizetésképtelenségi nyilvántartás nyilvánosan hozzáférhető elektronikus nyilvántartást, amely javítja az érintett hitelezők és a bíróságok számára, hogy a fizetésképtelenségi eljárást megindították, és a párhuzamos fizetésképtelenségi eljárások megindításának megelőzése.

2018. június 26-én lezárult, az igazságügyi minisztérium a kezdeti szakaszban a projekt „A fizetésképtelenségi nyilvántartás összekapcsolása (IRI)” című részben az Európai Bizottság által finanszírozott „Az európai összekapcsolódási eszköz”, az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz a transzeurópai távközlési hálózatok területén: CEF-TC-2016–2: Az európai igazságügyi portálon a Horvát Köztársaság értesítette a konzorcium Németország, Franciaország, Olaszország és Románia.

Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) finanszírozása és végrehajtása elsőbbséget élvez az elektronikusan nyújtott szolgáltatások esetében a fizetésképtelenségi nyilvántartások összekapcsolására szolgáló rendszer.

A link új ablakot nyit megFizetésképtelenségi nyilvántartás

Fizetésképtelenségi nyilvántartás a (EU) 2015/848 rendelet alapján jött létre az Európai Parlament és a Tanács (2015. május 20.) a fizetésképtelenségi eljárásról.A link új ablakot nyit meghttps://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32015R0848&from=HR

A fizetésképtelenségi nyilvántartás frissülnek legalább naponta egyszer, és a következőket foglalja magában:

  • a fizetésképtelenséget megelőző és a fizetésképtelenségi eljárások megindításának nyúlik vissza, amely legkorábban 2015. szeptember 1.
  • fogyasztói fizetésképtelenségi eljárás adminisztratív eljárást megindító határozattal elfogadott, de legkorábban 2016. január 1-jétől.

Az adatokat a nyilvántartó bíróság hatáskörébe tartozik, amely a fórum létrehozását.

A projekt második szakasza a fizetésképtelenségi nyilvántartás összekapcsolása (IRI) fog a fizetésképtelenségi nyilvántartások összekapcsolása az európai e-igazságügyi portálon keresztül.


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 04/09/2018