Schließen

DIE BETAVERSION DES PORTALS IST JETZT ONLINE!

Besuchen Sie die Betaversion des Europäischen Justizportals und lassen Sie uns wissen, was Sie darüber denken!

 
 

Navigationsleiste

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Croaţia

Diese Seite wurde maschinell übersetzt. Für die Qualität kann keine Gewähr gegeben werden.

Die Qualität dieser Übersetzung wurde wie folgt bewertet: nicht zuverlässig

Finden Sie die Übersetzung nützlich?


Registre de insolvenţă

Registrul de insolvență naționale se află la dispoziția publicului registrul electronic pe care îmbunătățește dispozițiile referitoare la informarea creditorilor și a instanțelor relevante care au fost deschise proceduri de insolvență și pentru a preveni deschiderea de proceduri de insolvență paralele.

La 26 iunie 2018, Ministerul Justiției a finalizat faza inițială a unui proiect intitulat „registru de insolvență (IRI) pentru interconectare în Europa”, parțial finanțat de Comisia Europeană „Connecting Europe Facility” instrument „Conectarea Europei în domeniul rețelelor de telecomunicații transeuropene: CEF-TC-2016-2: Portalul european e-justiție în Republica Croația a notificat, în colaborare cu Germania, Franța, Italia și România.

Prioritate pentru finanțarea prin MIE și punerea în aplicare a serviciilor electronice necesare pentru comunicare în cadrul sistemului de interconectare a registrelor de insolvență.

Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul de insolvență

Registrul de insolvență a fost instituită prin Regulamentul (UE) 2015/848 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 mai 2015 privind procedurile de insolvență.Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttps://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32015R0848&from=HR

Elemente ale registrului de insolvență va fi actualizată cel puțin o dată pe zi și se referă la:

  • proceduri de pre-insolvență și insolvență pentru care deschiderea datează din 1 septembrie 2015
  • proceduri de insolvență a consumatorilor care o administrație în decizia de deschidere a procedurii, adoptată cu cel mai devreme începând cu 1 ianuarie 2016.

Toate datele sunt de competența instanțelor care grefa instanței sesizate.

În cea de a doua etapă a proiectului de interconectare la registru de insolvență (IRI) pentru Europa vor consta în interconectarea registrelor de insolvență prin intermediul portalului european e-justiție.


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 04/09/2018