Sulge

PORTAALI BEETAVERSIOON ON NÜÜD KÄTTESAADAV!

Külastage Euroopa e-õiguskeskkonna portaali beetaversiooni ja andke meile selle kohta tagasisidet!

 
 

Navigatsioonitee

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolvensregistre - Kroatien

See lehekülg on masintõlgitud ja selle kvaliteet ei ole tagatud.

Tõlke hinnanguline kvaliteet: ebausaldusväärne

Kas Teie arvates on see tõlge kasulik?


Insolvensregistre

Nationale insolvensprocedurer register er offentligt tilgængeligt elektronisk register, at de foreskriver en bedre information af relevante kreditorer og retter om, at der er indledt insolvensbehandling, og forhindre, at der indledes parallelle insolvensbehandlinger.

Den 26. juni 2018, justitsministeriet afsluttet den første fase af et projekt med titlen "insolvensregister Interconnection (IRI) for Europa", som delvist finansieres via Europa-Kommissionens "Connecting Europe-faciliteten" Connecting Europe-faciliteten inden for transeuropæiske telekommunikationsnet: CEF-TC-2016-2: Den europæiske e-justice-portal i Republikken Kroatien meddelt i konsortium med Tyskland, Frankrig, Italien og Rumænien.

Prioritet for CEF til finansieringen og gennemførelsen af de e-tjenester, der er nødvendige for kommunikationen inden for systemet til sammenkobling af insolvensregistre.

Link åbner i nyt vindueInsolvensregister

Insolvensregister, der blev oprettet i henhold til forordning (EU) 2015/848 af Europa-Parlamentets og Rådets af 20. maj 2015 om konkurs.Link åbner i nyt vinduehttps://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32015R0848&from=HR

Oplysninger i insolvens skal opdateres mindst én gang om dagen og omfatter:

  • procedurerne for rekonstruktion og insolvens, hvor indledningen går tilbage til tidligst 1. september 2015
  • forbrugernes insolvensbehandling som en administrativ afgørelse om at indlede insolvensbehandling, vedtaget tidligst fra den 1. januar 2016.

Samtlige oplysninger ligger inden for dommerkontor, som har kompetence på forummet.

I projektets anden fase om insolvensregister Interconnection (IRI) for Europa vil være sammenkoblingen af insolvensregistrene via den europæiske e-justice-portal.


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 04/09/2018