Sulge

PORTAALI BEETAVERSIOON ON NÜÜD KÄTTESAADAV!

Külastage Euroopa e-õiguskeskkonna portaali beetaversiooni ja andke meile selle kohta tagasisidet!

 
 

Navigatsioonitee

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registri plačilne nesposobnosti - Hrvaška

See lehekülg on masintõlgitud ja selle kvaliteet ei ole tagatud.

Tõlke hinnanguline kvaliteet: ebausaldusväärne

Kas Teie arvates on see tõlge kasulik?


Registri plačilne nesposobnosti

Nacionalni register plačilne nesposobnosti je javno dostopen elektronski register, ki izboljšuje zagotavljanje informacij zadevnim upnikom in sodiščem, ki je bil uveden postopek v primeru insolventnosti, ter da bi preprečili uvedbo vzporednih postopkov v primeru insolventnosti.

Ministrstvo je 26. junija 2018 zaključilo začetno fazo projekta z naslovom „register insolventnosti Interconnection (IRI) za Evropo“ delno financira Evropska komisija v okviru „instrumenta za povezovanje Evrope“ za povezovanje Evrope na področju vseevropskih telekomunikacijskih omrežij: CEF-TC-2016–2: Evropski portal e-pravosodje v Republiki Hrvaški v konzorciju z Nemčijo, Francijo, Italijo in Romunijo.

Prednostna naloga za financiranje v okviru IPE in izvajanje e-storitev, za komuniciranje znotraj sistema medsebojnega povezovanja registrov insolventnosti.

Povezava se odpre v novem oknuRegister plačilne nesposobnosti

Register plačilne nesposobnosti je bil ustanovljen v skladu z Uredbo (EU) 2015/848 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 20. maja 2015 o postopkih v primeru insolventnosti.Povezava se odpre v novem oknuhttps://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32015R0848&from=HR

Postavke registra insolventnosti bosta osveženi vsaj enkrat dnevno in zajema:

  • obdobje pred nastopom insolventnosti in postopkov, pri katerih odprtje sega do najmanj 1. septembra 2015
  • v primeru insolventnosti, v katerih potrošnik upravne odločbe o uvedbi postopkov, ki je bila sprejeta najprej s 1. januarjem 2016.

Vsi podatki so v pristojnosti sodišč, ki v sodnem tajništvu Splošnega sodišča.

V drugi fazi projekta o registru plačilne nesposobnosti Interconnection (IRI) za Evropo bosta povezovanje registrov insolventnosti prek evropskega portala e-pravosodje.


To je strojno prevedena različica vsebine. Lastnik te strani ne prevzema nikakršne odgovornosti glede kakovosti tega strojno prevedenega besedila.

Zadnja posodobitev: 04/09/2018