Aizvērt

IR PIEEJAMA PORTĀLA BETA VERSIJA!

Apmeklējiet Eiropas e-tiesiskuma portāla BETA versiju un sniedziet atsauksmes par savu pieredzi!

 
 

Navigācijas ceļš

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registri plačilne nesposobnosti - Hrvaška

Šīs lapas saturs ir mašīntulkojums, kura kvalitāti nevar garantēt.

Šī tulkojuma kvalitāte ir novērtēta kā: apšaubāma

Vai šis tulkojums palīdz?


Registri plačilne nesposobnosti

Nacionalni register plačilne nesposobnosti je javno dostopen elektronski register, ki izboljšuje zagotavljanje informacij zadevnim upnikom in sodiščem, ki je bil uveden postopek v primeru insolventnosti, ter da bi preprečili uvedbo vzporednih postopkov v primeru insolventnosti.

Ministrstvo je 26. junija 2018 zaključilo začetno fazo projekta z naslovom „register insolventnosti Interconnection (IRI) za Evropo“ delno financira Evropska komisija v okviru „instrumenta za povezovanje Evrope“ za povezovanje Evrope na področju vseevropskih telekomunikacijskih omrežij: CEF-TC-2016–2: Evropski portal e-pravosodje v Republiki Hrvaški v konzorciju z Nemčijo, Francijo, Italijo in Romunijo.

Prednostna naloga za financiranje v okviru IPE in izvajanje e-storitev, za komuniciranje znotraj sistema medsebojnega povezovanja registrov insolventnosti.

Povezava se odpre v novem oknuRegister plačilne nesposobnosti

Register plačilne nesposobnosti je bil ustanovljen v skladu z Uredbo (EU) 2015/848 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 20. maja 2015 o postopkih v primeru insolventnosti.Povezava se odpre v novem oknuhttps://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32015R0848&from=HR

Postavke registra insolventnosti bosta osveženi vsaj enkrat dnevno in zajema:

  • obdobje pred nastopom insolventnosti in postopkov, pri katerih odprtje sega do najmanj 1. septembra 2015
  • v primeru insolventnosti, v katerih potrošnik upravne odločbe o uvedbi postopkov, ki je bila sprejeta najprej s 1. januarjem 2016.

Vsi podatki so v pristojnosti sodišč, ki v sodnem tajništvu Splošnega sodišča.

V drugi fazi projekta o registru plačilne nesposobnosti Interconnection (IRI) za Evropo bosta povezovanje registrov insolventnosti prek evropskega portala e-pravosodje.


To je strojno prevedena različica vsebine. Lastnik te strani ne prevzema nikakršne odgovornosti glede kakovosti tega strojno prevedenega besedila.

Zadnja posodobitev: 04/09/2018