Zamknij

PORTAL JEST JUŻ DOSTĘPNY W WERSJI BETA!

Odwiedź europejski portal „e-Sprawiedliwość” w wersji beta i powiedz nam, co o nim myślisz!

 
 

Ścieżka nawigacji

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Croaţia

Ta strona została przetłumaczona maszynowo – nie ma więc gwarancji co do jakości tłumaczenia.

Jakość tłumaczenia została oceniona jako: niedostateczna

Czy to tłumaczenie okazało się przydatne?


Registre de insolvenţă

Registrul de insolvență naționale se află la dispoziția publicului registrul electronic pe care îmbunătățește dispozițiile referitoare la informarea creditorilor și a instanțelor relevante care au fost deschise proceduri de insolvență și pentru a preveni deschiderea de proceduri de insolvență paralele.

La 26 iunie 2018, Ministerul Justiției a finalizat faza inițială a unui proiect intitulat „registru de insolvență (IRI) pentru interconectare în Europa”, parțial finanțat de Comisia Europeană „Connecting Europe Facility” instrument „Conectarea Europei în domeniul rețelelor de telecomunicații transeuropene: CEF-TC-2016-2: Portalul european e-justiție în Republica Croația a notificat, în colaborare cu Germania, Franța, Italia și România.

Prioritate pentru finanțarea prin MIE și punerea în aplicare a serviciilor electronice necesare pentru comunicare în cadrul sistemului de interconectare a registrelor de insolvență.

Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul de insolvență

Registrul de insolvență a fost instituită prin Regulamentul (UE) 2015/848 al Parlamentului European și al Consiliului din 20 mai 2015 privind procedurile de insolvență.Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttps://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32015R0848&from=HR

Elemente ale registrului de insolvență va fi actualizată cel puțin o dată pe zi și se referă la:

  • proceduri de pre-insolvență și insolvență pentru care deschiderea datează din 1 septembrie 2015
  • proceduri de insolvență a consumatorilor care o administrație în decizia de deschidere a procedurii, adoptată cu cel mai devreme începând cu 1 ianuarie 2016.

Toate datele sunt de competența instanțelor care grefa instanței sesizate.

În cea de a doua etapă a proiectului de interconectare la registru de insolvență (IRI) pentru Europa vor consta în interconectarea registrelor de insolvență prin intermediul portalului european e-justiție.


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 04/09/2018