Fizetésképtelenségi nyilvántartások - Horvátország

De tekst op deze pagina is een automatische vertaling. De kwaliteit wordt niet gegarandeerd.

De kwaliteit van deze vertaling werd beoordeeld als: onbetrouwbaar

Vindt u deze vertaling nuttig?


Fizetésképtelenségi nyilvántartások

Nemzeti fizetésképtelenségi nyilvántartás nyilvánosan hozzáférhető elektronikus nyilvántartást, amely javítja az érintett hitelezők és a bíróságok számára, hogy a fizetésképtelenségi eljárást megindították, és a párhuzamos fizetésképtelenségi eljárások megindításának megelőzése.

2018. június 26-én lezárult, az igazságügyi minisztérium a kezdeti szakaszban a projekt „A fizetésképtelenségi nyilvántartás összekapcsolása (IRI)” című részben az Európai Bizottság által finanszírozott „Az európai összekapcsolódási eszköz”, az Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz a transzeurópai távközlési hálózatok területén: CEF-TC-2016–2: Az európai igazságügyi portálon a Horvát Köztársaság értesítette a konzorcium Németország, Franciaország, Olaszország és Románia.

Európai Hálózatfinanszírozási Eszköz (CEF) finanszírozása és végrehajtása elsőbbséget élvez az elektronikusan nyújtott szolgáltatások esetében a fizetésképtelenségi nyilvántartások összekapcsolására szolgáló rendszer.

A link új ablakot nyit megFizetésképtelenségi nyilvántartás

Fizetésképtelenségi nyilvántartás a (EU) 2015/848 rendelet alapján jött létre az Európai Parlament és a Tanács (2015. május 20.) a fizetésképtelenségi eljárásról.A link új ablakot nyit meghttps://eur-lex.europa.eu/legal-content/HR/TXT/PDF/?uri=CELEX:32015R0848&from=HR

A fizetésképtelenségi nyilvántartás frissülnek legalább naponta egyszer, és a következőket foglalja magában:

  • a fizetésképtelenséget megelőző és a fizetésképtelenségi eljárások megindításának nyúlik vissza, amely legkorábban 2015. szeptember 1.
  • fogyasztói fizetésképtelenségi eljárás adminisztratív eljárást megindító határozattal elfogadott, de legkorábban 2016. január 1-jétől.

Az adatokat a nyilvántartó bíróság hatáskörébe tartozik, amely a fórum létrehozását.

A projekt második szakasza a fizetésképtelenségi nyilvántartás összekapcsolása (IRI) fog a fizetésképtelenségi nyilvántartások összekapcsolása az európai e-igazságügyi portálon keresztül.


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 04/09/2018