Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Irlanda

Această secțiune vă prezintă informații cu privire la registrul de insolvență din Irlanda.


Registre de insolvenţă

Ce informații oferă registrul de insolvență irlandez?

Irlanda nu deține un registru separat de insolvență a întreprinderilor. Pentru informații cu privire la insolvența întreprinderilor pot fi consultate rapoartele Linkul se deschide într-o fereastră nouăOficiului Registrului Comerțului din Irlanda.

Registrul de falimente personale este un registru pe suport de hârtie păstrat în Biroul judecătorului sindic de la Curtea Superioară. Acesta conține detalii cu privire la falimentele declarate de Curtea Superioară a Irlandei.

Registrul de insolvențe personale este, de asemenea,  un registru pe suport de hârtie. Acesta este reglementat prin instrumentul statutar S.I. nr. 334 din 2002 – Regulamentele Comunităților Europene (Insolvența personală) din 2002, și conține detalii cu privire la insolvențele personale declarate de instanțele din celelalte state membre ale Uniunii Europene (în conformitate cu notificarea comunicată reprezentantului oficial pentru probleme de faliment).

Este gratuit accesul la registrul de insolvență irlandez?

Nu. Se percepe o taxă la fiecare sesiune de căutare. În secțiunea Linkul se deschide într-o fereastră nouăReguli și taxe a site-ului internet al Serviciului instanțelor sunt disponibile detalii privind taxele. Taxa se aplică și în cazul în care nu se obține niciun rezultat în urma căutării – adică în cazul în care nu există date de intrare care să corespundă criteriilor de căutare din registre.

Cum puteți căuta în registrul de insolvență irlandez

Se pot efectua căutări în Registrul de falimente personale doar prin prezentarea în persoană la Examiners Office, 2nd Floor Phoenix House, Phoenix Street North, Smithfield, Dublin 7.

Istoricul registrului de insolvență irlandez

Registrul de falimente personale conține informații începând cu anul 1922.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 01/05/2010