Registri plačilne nesposobnosti - Litva


Registri plačilne nesposobnosti

V Litvi ni samostojnega registra plačilne nesposobnosti. Status gospodarskih družb lahko preverite na spletni strani Povezava se odpre v novem oknuregistra pravnih oseb (Juridinių asmenų registras). Status gospodarske družbe je v registru pravnih oseb na voljo brezplačno.


Strani v jezikih držav članic pripravljajo posamezni nacionalni organi, njihov prevod pa zagotavlja prevajalska služba Evropske komisije. Prevodi zato morda še ne vsebujejo kasnejših sprememb izvirnika, ki so jih vnesli nacionalni organi. Evropska komisija ne prevzema nobene odgovornosti za informacije ali podatke, ki jih vsebuje oziroma na katere se sklicuje ta dokument. Za pravila o avtorskih pravicah države članice, ki je odgovorna za to stran, glejte pravno obvestilo.
Zaradi izstopa Združenega kraljestva iz Evropske unije države članice posodabljajo strani z nacionalno vsebino na tem spletišču. Če spletna stran vključuje vsebino, ki še ne odraža izstopa Združenega kraljestva, je nenamerna in jo bomo ustrezno odpravili.

Zadnja posodobitev: 06/04/2020