Uždaryti

JAU VEIKIA PORTALO BETA VERSIJA!

Apsilankykite beta versijos Europos e. teisingumo portale ir išsakykite, ką apie jį manote!

 
 

Naršymo kelias

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Letonia

Šis puslapis išverstas mašininio vertimo priemone ir jo kokybė negali būti užtikrinta.

Šio vertimo kokybė: nepatikima

Ar šis vertimas Jums naudingas?

Această secțiune oferă o scurtă prezentare generală a registrului leton de insolvență.


Registre de insolvenţă

Ce oferă registrul de insolvență al Letoniei?

Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul leton de insolvență oferă informații cu privire la:

 • administratori;
 • procedurile de insolvență în ceea ce privește persoanele fizice și juridice;
 • procedurile de protecție juridică;
 • proceduri extrajudiciare de protecție juridică.

Registrul de insolvență este accesibil tuturor, iar evidențele sale sunt fiabile. Este sub autoritatea Registrului Linkul se deschide într-o fereastră nouăComerțului din Republica Letonia.

Accesul la registrul leton de insolvență este gratuit?

Da, informațiile din registrul leton al insolvenței pot fi accesate gratuit, dar se percepe o taxă în cazul în care un membru al publicului dorește să primească informații sub forma unui document.

Să primească din registrul Comerțului o declarație sau un alt document care conține codul de identificare personal al unui debitor (persoană fizică) sau al unui administrator, să contacteze Registrul Comerțului cu cererea dumneavoastră de informații sau să depună cererea Linkul se deschide într-o fereastră nouă pe cale electronică prin intermediul portalului Latvija.l/

Cum se efectuează căutarea în registrul leton de insolvență

Administratori

Această secțiune conține informații referitoare la administratori, și anume:

 • prenumele;
 • numele de familie;
 • adresa și datele de contact ale Oficiului;
 • numărul certificatului;
 • data expirării valabilității certificatului.

Informațiile privind administratorii ale căror certificate au expirat sunt disponibile înLinkul se deschide într-o fereastră nouă arhivele istorice din cadrul Vēstaliskie date. Linkul „Izziņa” oferă acces la toate informațiile care au fost înregistrate în registrul leton de insolvență pentru fiecare administrator în parte.

Căutare

Pentru a căuta informații în registrul de insolvență cu privire la un anumit subiect (persoană fizică sau juridică), utilizați secțiunea Melitēt. Informațiile pot fi filtrate cu ajutorul următoarelor criterii:

 • numărul de înregistrare al debitorului (persoane juridice) sau numărul personal de identificare (pentru persoane fizice);
 • numele debitorului;
 • perioada de inițiere a procedurii;
 • tipul procedurii (procedura de insolvență, procedura privind protecția juridică, procedura de protecție judiciară extrajudiciară);
 • natura procesului (local, transfrontalier primar, secundar transfrontalier);
 • stadiul procesului (până în prezent, procesele închise, toate procesele).

Rezultatul căutării conține un link către „certificatul registrului de întreprinderi”, în care sunt disponibile toate informațiile referitoare la persoana vizată în registrul de insolvență, inclusiv declarațiile administratorilor scanate privind reuniunile creditorilor, ordinea de zi a reuniunilor creditorilor, notificările către creditori.

Revistă

Pentru a vizualiza înregistrările din registrul de insolvență la o anumită dată, utilizați tronsonul Žurnāls. În mod implicit, se afișează înregistrările de astăzi. Utilizați calendarul pentru a vizualiza înregistrările la alte date sau pentru a utiliza sub-secțiunea Mēneša žurnaz de a filtra înregistrările în funcție de lună. Fiecare înregistrare conține un link („Izziņa”) la informații detaliate privind anumite proceduri de insolvență.

Statistici

Această secțiune conține diverse informații statistice referitoare la procedurile de insolvență și de protecție juridică, urmate de un link către „Registrul Comerțului de referință” („Izziņa”), în care sunt disponibile toate informațiile cuprinse în registrul de insolvență cu privire la un anumit subiect.

Istoricul registrului de insolvență al Letoniei

Informațiile înscrise în registru datează din 1 ianuarie 2008.

Linkuri

Linkul se deschide într-o fereastră nouăInformații suplimentare privind registrul leton de insolvență

Linkul se deschide într-o fereastră nouăAgenția administrației publice competente în materie de insolvență


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 28/11/2019