Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Letonia

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini letonă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

 

Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Această secțiune vă oferă o prezentare a registrelor de insolvență din Letonia.


Registre de insolvenţă

Ce informaţii oferă Registrul de insolvenţă din Letonia?

Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul de insolvenţă din Letonia oferă informaţii privind:

 • administratorii;
 • procedurile de insolvență în ceea ce privește persoanele fizice și juridice;
 • procedurile de supraveghere judiciară;
 • procedurile de supraveghere nejudiciară;
 • date statistice.

Registrul de insolvență este accesibil tuturor persoanelor, iar evidențele acestuia se bucură de credibilitate. Acesta este deţinut de Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul Comerţului din Republica Letonia.

Este gratuit accesul la Registrul de insolvenţă din Letonia?

Da, informaţiile din Registrul de insolvenţă din Letonia pot fi accesate gratuit, dar se plăteşte o taxă dacă o persoană doreşte să primească informaţiile sub forma unui document.

Pentru a primi din partea Registrului Comerțului un extras sau alt document privind codurile personale de identificare ale unui debitor (persoană fizică) sau ale unui administrator, contactați Registrul Comerțului, depunând o cerere de informații în format clasic sau în format electronic, folosind portalul Linkul se deschide într-o fereastră nouăLatvija.lv.

Cum puteți căuta în registrul de insolvență din Letonia

Administratorii

Secţiunea „Administratori” conține informații privind administratorii, și anume:

 • prenumele;
 • numele;
 • adresa sediului şi informaţiile de contact;
 • numărul certificatului;
 • data de valabilitate a certificatului.

Informaţii cu privire la administratorii ale căror certificate au expirat sunt puse la dispoziţie din evidenţele istorice din cadrul Linkul se deschide într-o fereastră nouăVēsturiskie dati. Link-ul „Izziņa” oferă acces la toate informaţiile privind fiecare administrator în parte, care au fost înregistrate în Registrul de insolvenţă din Letonia.

Căutare

Pentru a căuta informații în registrul de insolvență privind un anumit subiect (persoană fizică sau juridică), folosiți secțiunea Meklēt. Informațiile pot fi selectate pe baza următoarelor criterii:

 • numărul de înregistrare (pentru persoane juridice) sau numărul de identificare (pentru persoanele fizice);
 • numele sau denumirea;
 • circumscripția teritorială;
 • perioada în care s-a inițiat procedura;
 • tipul de procedură (procedură de insolvență, procedură de supraveghere judiciară sau procedură de supraveghere nejudiciară);
 • caracterul procedurii (local, transfrontalier primar, transfrontalier secundar).

Rezultatele căutării sunt afișate cu un link „referință Registrul Comerțului”(Uzņēmumu reģistra izziņa), în care sunt disponibile toate informațiile din registrul de insolvență privind un anumit subiect, inclusiv documente scanate care conțin notificările administratorilor privind reuniunile creditorilor și ordinea de zi a acestora.

Arhivă

Pentru a vizualiza înregistrările efectuate în registrul de insolvenţă de la o anumită dată, folosiţi secţiunea Žurnāls. În mod automat sunt afișate înregistrările aferente zilei curente. Folosiți calendarul pentru a vizualiza înregistrările efectuate la alte date sau folosiți subsecțiunea Mēneša žurnāls pentru a selecta înregistrările în funcție de lună. Fiecare înregistrare conține un link „referință Registrul Comerțului” („Izziņa”) la informații detaliate privind anumite proceduri de insolvență.

Statistici

Această secţiune („Statistika”) conţine diferite informaţii statistice legate de procedurile de insolvenţă şi supraveghere judiciară. Link-ul „referință Registrul Comerțului” (Uzņēmumu reģistra izziņa) oferă toate informaţiile cuprinse în registrul de insolvenţă privind un anumit subiect.

Istoricul registrului de insolvență din Letonia

Informațiile din registru datează din 1 ianuarie 2008.

Linkuri

Linkul se deschide într-o fereastră nouăMai multe informații privind registrul de insolvență din Letonia

Linkul se deschide într-o fereastră nouăAgenția de stat pentru administrarea insolvenței


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 07/01/2016