Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Fizetésképtelenségi nyilvántartások - Málta


Fizetésképtelenségi nyilvántartások

Mit kínál a máltai fizetésképtelenségi szolgáltatás?

A máltai fizetésképtelenségi szolgáltatás olyan, a máltai bíróságok előtt folyamatban levő ügyekre vonatkozóan biztosít adatokat, amelyek társaságok vagy magánszemélyek fizetésképtelenségére vagy csődjére vonatkoznak, továbbá a fizetésképtelen társaságok igazgatói által a cégnyilvántartáshoz beküldött, a fizetésképtelenség bejelentésére vonatkozó információkat.

Ingyenes-e a fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés?

A fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés ingyenes; a nyilvántartás a következő internetcímen érhető el:

A link új ablakot nyit meghttps://ecourts.gov.mt/onlineservices/Insolvencies

Hogyan végezzünk keresést a fizetésképtelenségi nyilvántartásban?

A fizetésképtelenségi nyilvántartásban az adós neve vagy személyazonosító igazolványának száma, vagy a társaság regisztrációs száma alapján lehet keresni.

A máltai fizetésképtelenségi nyilvántartás története

A fizetésképtelenségi nyilvántartás létrehozása előtt a fizetésképtelen társaságokra vonatkozó információk a cégnyilvántartásban, míg a fizetésképtelenségi és a csőddel kapcsolatos ügyekre vonatkozó információk a bíróságnál voltak megtalálhatóak. A bíróságnál nyilvántartott információkat az ügyekre vonatkozó általános információkkal együtt egy weboldalon tették közzé. A fizetésképtelenségi nyilvántartást 2018. januárban tették elérhetővé a nyilvánosság számára, és az 2014. január 1-jéig visszamenőlegesen tartalmaz a fizetésképtelenségre és a csődre vonatkozó adatokat.

Kapcsolódó internetes oldalak

A link új ablakot nyit meghttps://ecourts.gov.mt/onlineservices/Insolvencies


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 04/05/2021