Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Malta


Registre de insolvenţă

Ce oferă serviciul de insolvență din Malta?

Serviciul de insolvență din Malta oferă detalii privind cazurile de pe rolul instanțelor malteze care se referă la insolvența societăților sau la falimentul persoanelor fizice, precum și detalii privind informațiile primite de Registrul comerțului cu privire la declarațiile de insolvență din partea directorilor societăților insolvabile.

Accesul la registrul de insolvență este gratuit?

Accesul la registrul de insolvență este gratuit și acesta poate fi consultat accesând linkul următor:

Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttps://ecourts.gov.mt/onlineservices/Insolvencies

Cum se efectuează o căutare în registrul de insolvență?

Puteți efectua căutări în registrul de insolvență fie după numele sau numărul cărții de identitate a debitorului, fie după numărul de înregistrare al societății comerciale.

Istoricul serviciului de insolvență din Malta

Înainte de înființarea acestui registru de insolvență, informațiile privind societățile insolvabile erau deținute de Registrul comerțului, iar informațiile privind cazurile de insolvență și de faliment erau deținute de Curte. Informațiile deținute de Curte erau publicate pe un site web, alături de informații privind cauzele în general. Registrul de insolvență a devenit accesibil publicului în ianuarie 2018 și conține detalii privind cazurile de insolvență și de faliment începând din 1 ianuarie 2014.

Linkuri conexe

Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttps://ecourts.gov.mt/onlineservices/Insolvencies


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 14/07/2020