Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Irlanda de Nord

În materie de drept civil, procedurile și acțiunile în curs intentate înainte de încheierea perioadei de tranziție vor continua în temeiul legislației UE. În baza unui acord reciproc între UE și Regatul Unit, Portalul e-justiție va păstra informațiile legate de Regatul Unit până la sfârșitul anului 2022.

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini engleză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

 

Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Această pagină vă oferă informații referitoare la Registrul de insolvență al persoanelor pentru Irlanda de Nord.


Registre de insolvenţă

Ce informații oferă Registrul de insolvență din Irlanda de Nord?

În Irlanda de Nord, nu există un registru de insolvență. Serviciul instanțelor din Irlanda de Nord deține informații cu privire la persoanele care au fost declarate în stare de faliment în ultimii 10 ani. Aceste informații sunt păstrate într-o bază de date online, în care publicul poate efectua căutări contra cost. Mai multe informații privind această facilitate de căutare online pentru falimente se pot găsi pe site-ul web al Linkul se deschide într-o fereastră nouăServiciului instanțelor din Irlanda de Nord.

Linkul se deschide într-o fereastră nouăDepartamentului pentru întreprinderi, comerț și investiții (Online DETI) se ocupă de chestiunile privind insolvabilitatea.

Scopul și rolul Serviciului de insolvență este:

  • de a administra și de a investiga afacerile persoanelor aflate în stare de faliment și a societăților în procedură de lichidare obligatorie
  • de a stabili motivele insolvabilității
  • de a se ocupa de decăderea din drepturi a directorilor societăților falimentare
  • de a trata orice activitate frauduloasă în gestionarea societăților falimentare
  • de a reglementa domeniul insolvabilității
  • de a opera conturile de insolvabilitate
  • de a formula legislația și politica privind insolvabilitatea pentru Irlanda de Nord

Online DETI este deținut și administrat de către Departamentul pentru întreprinderi, comerț și investiții.

Este accesul la Online DETI din Irlanda de Nord gratuit?

Da, accesul este gratuit.

Cum puteți căuta în Online DETI din Irlanda de Nord

Registrul de insolvența ține în prezent registre actualizate privind: Individual Voluntary Arrangements (IVAs – acorduri voluntare individuale) și Fast-track Voluntary Arrangements (FTVAs – acorduri voluntare accelerate), Bankruptcy Restrictions Orders sau Undertakings (BROs / BRUs – restricții impuse persoanei care face obiectul falimentului prin ordonanță sau angajamente ale persoanei care face obiectul falimentului în materie de restricții), Debt Relief Orders (DROs – ordonanțe privind șergerea de datorie) și Debt Relief Restriction Orders sau Undertakings (DRROs / DRRUs – restricții impuse debitotului prin ordonanță sau angajamente ale debitorului în materie de restricții).

Puteți căuta o persoană online în Linkul se deschide într-o fereastră nouăregistrele IVA, DRO, DRRO și DRRU .

Mai multe informații privind registrele de insolvență pot fi găsite Linkul se deschide într-o fereastră nouăaici.

Linkuri relevante

Linkul se deschide într-o fereastră nouăOnline DETI

Linkul se deschide într-o fereastră nouăServiciul instanțelor din Irlanda de Nord


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 14/08/2017