Luk

BETAVERSIONEN AF PORTALEN ER NU TILGÆNGELIG

Besøg betaversionen af den europæiske e-justice-portal, og giv os din feedback!

 
 

Sti

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolvensregistre - Polen

Dette afsnit giver en kort introduktion til det polske insolvensregister.


Insolvensregistre

Hvad indeholder det polske insolvensregister?

Webstedet for Link åbner i nyt vinduedet polske insolvensregister [rejestr podmiotów w upadłości] betragtes som en del af det nationale retsregister [Krajowy Rejestr Sądowy]. Det indeholder den samme type virksomhedsoplysninger, som normalt er inkluderet i det nationale retsregister, samt oplysninger om:

  • virksomheder
  • fonde
  • foreninger
  • andre juridiske personer, der er erklæret insolvente.

Registret indeholder også oplysninger om datoer og det specifikke indhold i insolvenserklæringerne.

Insolvensregistret ejes og vedligeholdes af Link åbner i nyt vinduedet polske justitsministerium, og oplysningerne er tilgængelige på polsk og delvis på engelsk.

Er der gratis adgang til det polske insolvensregister?

Ja, det er gratis at benytte registret.

Hvordan søger jeg i det polske insolvensregister?

Den 1. april 2009 blev der inkorporeret et nyt søgeværktøj i det polske insolvensregister, som gør det muligt at søge efter insolvente juridiske personer mv.


De nationale sprogudgaver af denne side vedligeholdes af de respektive EU-lande. Oversættelserne er lavet af Europa-Kommissionen. Eventuelle ændringer af originalen, som de kompetente nationale myndigheder har lavet, er muligvis ikke gengivet i oversættelserne. Europa-Kommissionen påtager sig ingen form for ansvar for oplysninger eller data, der optræder i nærværende dokument, eller hvortil der henvises heri. Med hensyn til de ophavsretlige regler i den medlemsstat, der er ansvarlig for nærværende side, henvises der til den juridiske meddelelse.
Medlemslandene med ansvar for at forvalte siderne om nationale forhold er i gang med at opdatere noget af indholdet på dette website som følge af Storbritanniens udtræden af EU. Hvis du støder på indhold, som endnu ikke afspejler Storbritanniens udtræden, er det en fejl og vil blive rettet.

Sidste opdatering: 10/02/2017