Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Insolventieregisters - Polen

Deze pagina geeft een korte inleiding op het Poolse faillissementsregister.


Insolventieregisters

Welke gegevens bevat het Poolse faillissementsregister?

De website van het De link wordt in een nieuw venster geopend.Poolse faillissementsregister [rejestr podmiotów w upadłości] maakt deel uit van het Nationaal rechtbankregister [Krajowy Rejestr Sądowy]. Het bevat hetzelfde soort informatie over ondernemingen die normaal is opgenomen in het Nationaal rechtbankregister, en daarnaast gegevens over:

  • vennootschappen
  • stichtingen
  • verenigingen
  • andere rechtspersonen die zich failliet hebben verklaard

Het register bevat ook informatie over de data en de specifieke inhoud van faillissementsaankondigingen.

Het faillissementsregister is eigendom van en wordt onderhouden door het De link wordt in een nieuw venster geopend.ministerie van Justitie van Polen; de informatie is beschikbaar in het Pools en gedeeltelijk in het Engels.

Is de toegang tot het Poolse faillissementsregister kosteloos?

Ja, het insolventieregister is kosteloos te raadplegen.

Hoe opzoekingen verrichten in het Poolse faillissementsregister?

Vanaf 1 april 2009 bevat het Poolse faillissementsregister een nieuw zoekinstrument waarmee op failliet verklaarde rechtspersonen en andere zoektermen kan worden gezocht.


De verschillende taalversies van deze pagina worden bijgehouden door de betrokken lidstaten. De informatie wordt vertaald door de diensten van de Europese Commissie. Eventuele aanpassingen zijn daarom mogelijk nog niet verwerkt in de vertalingen. De Europese Commissie aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot informatie of gegevens in dit document. Zie de juridische mededeling voor auteursrechtelijke bepalingen van de lidstaat die verantwoordelijk is voor deze pagina.

Laatste update: 10/02/2017