Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre de insolvenţă - Polonia

Această secțiune furnizează informații generale cu privire la Registrul de insolvență din Polonia.


Registre de insolvenţă

Ce informații furnizează Registrul de insolvență din Polonia?

Site-ul internet al Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrului de insolvență din Polonia (rejestr podmiotów w upadłości) face parte din Registrul Judiciar Național (Krajowy Rejestr Sądowy). Acesta furnizează același informații cu privire la întreprinderi ca și cele care pot fi consultate în Registrul Judiciar Național, precum și detalii referitoare la entitățile care au declarat starea de insolvență:

  • întreprinderi;
  • fundații;
  • asociații;
  • alte entități.

De asemenea, în registru sunt disponibile informații privind datele și conținutul specific al declarațiilor de insolvență.

Registrul de insolvență este deținut și administrat de Linkul se deschide într-o fereastră nouăMinisterul Justiției din Polonia, iar informațiile sunt disponibile în limba polonă și, parțial, în limba engleză.

Este gratuit accesul la Registrul de insolvență din Polonia?

Da, accesul la acest registru este gratuit.

Cum se efectuează căutările în Registrul de insolvență din Polonia?

De la 1 aprilie 2009, Registrul de insolvență din Polonia dispune de un nou instrument de căutare, care permite furnizarea de informații pe baza denumirii entităților aflate în stare de insolvență și a altor elemente.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 10/02/2017