Luk

BETAVERSIONEN AF PORTALEN ER NU TILGÆNGELIG

Besøg betaversionen af den europæiske e-justice-portal, og giv os din feedback!

 
 

Sti

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registri nesolventnosti - Škotska

Denne side er blevet maskinoversat. Der gives ingen garanti for oversættelsens kvalitet.

Oversættelsens kvalitet er blevet vurderet som: upålidelig

Er oversættelsen nyttig?

Ova stranica sadržava informacije o stečajnom registru u Škotskoj.


Registri nesolventnosti

Koji su podaci dostupni u registru Insolvencies Škotske ponudu?

The Accountant u stečaju stranica sadrži smjernice i materijal o nesolventnosti u Škotskoj.Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://www.aib.gov.uk/ Njime se predviđa:

 • Pristup zakonodavstvu
 • Poveznicu na registar Insolvencies, koja sadržava podatke o:Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://roi.aib.gov.uk/ROI/
  • Stečaj
  • Za produljenje stečajnih ograničenja
  • Zaštićeni fiducijarnim ispravama
  • Likvidacija i stečajnu upravu poduzeća u Škotskoj (uključujući otapalo likvidacijama).
  • Moratorija

Registar Insolvencies Škotske ne uključuje pojedinosti o društvu uprave.

Škotska (DAS) nudi vam savjete na internetskoj stranici novca i duga, materijal za odobrene novac savjetnika, informacije o dugu (sustav zakonskog sustava aranžmana za upravljanje uplatama u razumnom vremenskom razdoblju, uz zaštitu od vjerovnika postupanje).Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://www.dasscotland.gov.uk/

Registar Insolvencies Škotske u vlasništvu je dopusnicom u stečaju.

Izjavi o jamstvu registra (registar) dužnički Sporazuma Scheme of Scotland

Izjavi o jamstvu Register of Scotland pruža informacije o odobrenim programima i do naplate duga.Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://www.dasscotland.gov.uk/ U njoj se također pružaju informacije o živi moratorija. Registar (DAS) u vlasništvu je dopusnicom u Bankrupcty kao dio njihove uloge kao DAS administratora.

Je li pristup registru Insolvencies Škotske besplatan?

Pristup registru nesolventnosti Škotske besplatan je. Komercijalna dnevne preuzimanje podataka također je dostupna. Za više informacija obratite se na sljedeću adresu: Poveznica se otvara u novom prozoruroienquiries@aib.gsi.gov.uk

Je li pristup registru DAS Škotske besplatan?

Izjavi o jamstvu (DAS) za pristup registru je besplatan.

Kako pretraživati Registar Insolvencies Škotske

Škotski Insolvencies registar dostupan je na internetu.

Kako pretraživati registar DAS

Das je registar dostupan je na internetu.

Povijest stečajni registar u Škotskoj

Pretraživanje registra Insolvencies vratit će pojedinosti o svim slučajevima stečaja „živi”, uz one koji su zaključeni u protekle dvije godine. U slučaju trusta zaštićenih djela, registar ponovo će pojedinosti o „aktivnih” predmeta, uz sve one koji ispuštaju u protekloj godini. Slično tome, pretraživanja na stečajnu upravu ili likvidacijama vratit će pojedinosti o „aktivnih” predmeta, uz one koje je završilo u protekloj godini.

Pretraživanje moratorije će prikazati sve žive moratorija.Moratorij je ukloniti nakon 6 tjedna ili nakon stečaja, zaštitu punomoć ili odobrenje DPP u okviru izjave o jamstvu.

Povijest registra o izjavi o jamstvu

Lokacije DAS registar mjesta obuhvaćaju informacije o plaćanju duga i do odobrenog programa. U njoj se također pružaju informacije o živi moratorija.

Ostale poveznice

Poveznica se otvara u novom prozoruRačunovođa u stečaju, Registar Insolvencies DAS registar,Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://roi.aib.gov.uk/ROI/Poveznica se otvara u novom prozoruhttps://services.aib.gov.uk/dasregister/


Ovo je strojni prijevod sadržaja. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Posljednji put ažurirano: 05/09/2018