Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registri nesolventnosti - Škotska

Izvorna jezična inačica ove stranice engleski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.

 

Službeni prijevod nije dostupan u jezičnoj verziji koju tražite.
Ovdje možete pristupiti strojnom prijevodu ovog sadržaja. Imajte na umu da je svrha tog prijevoda samo pružiti kontekst. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Na ovim ćete stranicama pronaći informacije o Registru nesolventnosti Škotske.


Registri nesolventnosti

Koji su podaci dostupni u Registru nesolventnosti Škotske?

Web-mjesto agencije za stečajno upravljanje Poveznica se otvara u novom prozoruAccountant in Bankruptcy sadržava smjernice i materijale o nesolventnosti u Škotskoj. Ono nudi:

  • pristup zakonodavstvu
  • poveznicu na Poveznica se otvara u novom prozoruRegistar nesolventnostikoji sadržava pojedinosti o sljedećem:
    • stečajevima
    • ograničenjima u slučaju stečaja
    • fiducijarnim sporazumima (protected trust deeds)
    • likvidacijama i prinudnim upravama poduzeća u Škotskoj (uključujući solventne likvidacije).

Registrom nesolventnosti Škotske nisu obuhvaćene pojedinosti o upravama poduzeća.

Web-mjesto Poveznica se otvara u novom prozoruMoney Scotland nudi vam savjete o novcu i dugovima, materijale za licencirane financijske savjetnike, informacije o programu za otplatu dugova (zakonski program za upravljanje otplatama tijekom razumnog razdoblja uz zaštitu od postupanja vjerovnika).

Registar nesolventnosti Škotske u vlasništvu je agencije za stečajno upravljanje Accountant in Bankruptcy koja također njime upravlja.

Registar DAS (Registar programa za otplatu dugova) Škotske

Poveznica se otvara u novom prozoruRegistar DAS za Škotsku sadržava informacije o odobrenim programima za otplatu dugova i onima koji još nisu odobreni. Registrom DAS upravlja Civic u ime organizacije Money Scotland.

Je li pristup Registru nesolventnosti Škotske besplatan?

Pristup Registru nesolventnosti Škotske je besplatan. Dostupno je i komercijalno svakodnevno preuzimanje podataka. Za više informacija obratite se na adresu: Poveznica se otvara u novom prozoruroienquiries@aib.gsi.gov.uk

Je li pristup Registru DAS Škotske besplatan?

Pristup Registru DAS je besplatan.

Način pretraživanja Registra nesolventnosti Škotske

Registar nesolventnosti Škotske dostupan je na internetu. Potrebno je Poveznica se otvara u novom prozoruregistrirati se kao korisnik.

Način pretraživanja Registra DAS

Registar DAS dostupan je na internetu. Potrebno je Poveznica se otvara u novom prozoruregistrirati se kao korisnik.

Povijest Registra nesolventnosti Škotske

Pretraživanjem Registra nesolventnosti dobit ćete pojedinosti o svim aktualnim stečajevima, kao i onima koji su riješeni u protekle dvije godine. Kada je riječ o fiducijarnim sporazumima, pretragom Registra prikazat će se pojedinosti o aktualnim slučajevima te onima koji su riješeni u protekloj godini. Jednako tako, pretraživanjem prinudnih uprava ili likvidacija dobit ćete pojedinosti o aktualnim slučajevima te onima koji su riješeni u protekloj godini.

Povijest Registra DAS

Web-mjesto Registra DAS sadržava podatke o odobrenim programima za otplatu dugova te onima koji još nisu odobreni.

Ostale poveznice

Poveznica se otvara u novom prozoruAccountant in Bankruptcy, Poveznica se otvara u novom prozoruRegistar nesolventnosti, Poveznica se otvara u novom prozoruMoney Scotland DAS (shema otplate dugova), Poveznica se otvara u novom prozoruŠkotski Registar, Poveznica se otvara u novom prozoruRegistar DAS Register (registracija korisnika)


Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.

Posljednji put ažurirano: 15/08/2019