Registri nesolventnosti - Škotska

Izvorna jezična inačica ove stranice engleski nedavno je izmijenjena. Naši prevoditelji trenutačno pripremaju jezičnu inačicu koju vidite.

Na ovim ćete stranicama pronaći informacije o Registru nesolventnosti Škotske.


Registri nesolventnosti

Koji su podaci dostupni u Registru nesolventnosti Škotske?

Web-mjesto agencije za stečajno upravljanje Poveznica se otvara u novom prozoruAccountant in Bankruptcy sadržava smjernice i materijale o nesolventnosti u Škotskoj. Ono nudi:

  • pristup zakonodavstvu
  • poveznicu na Poveznica se otvara u novom prozoruRegistar nesolventnostikoji sadržava pojedinosti o sljedećem:
    • stečajevima
    • ograničenjima u slučaju stečaja
    • fiducijarnim sporazumima (protected trust deeds)
    • likvidacijama i prinudnim upravama poduzeća u Škotskoj (uključujući solventne likvidacije).

Registrom nesolventnosti Škotske nisu obuhvaćene pojedinosti o upravama poduzeća.

Web-mjesto Poveznica se otvara u novom prozoruMoney Scotland nudi vam savjete o novcu i dugovima, materijale za licencirane financijske savjetnike, informacije o programu za otplatu dugova (zakonski program za upravljanje otplatama tijekom razumnog razdoblja uz zaštitu od postupanja vjerovnika).

Registar nesolventnosti Škotske u vlasništvu je agencije za stečajno upravljanje Accountant in Bankruptcy koja također njime upravlja.

Registar DAS (Registar programa za otplatu dugova) Škotske

Poveznica se otvara u novom prozoruRegistar DAS za Škotsku sadržava informacije o odobrenim programima za otplatu dugova i onima koji još nisu odobreni. Registrom DAS upravlja Civic u ime organizacije Money Scotland.

Je li pristup Registru nesolventnosti Škotske besplatan?

Pristup Registru nesolventnosti Škotske je besplatan. Dostupno je i komercijalno svakodnevno preuzimanje podataka. Za više informacija obratite se na adresu: Poveznica se otvara u novom prozoruroienquiries@aib.gsi.gov.uk

Je li pristup Registru DAS Škotske besplatan?

Pristup Registru DAS je besplatan.

Način pretraživanja Registra nesolventnosti Škotske

Registar nesolventnosti Škotske dostupan je na internetu. Potrebno je Poveznica se otvara u novom prozoruregistrirati se kao korisnik.

Način pretraživanja Registra DAS

Registar DAS dostupan je na internetu. Potrebno je Poveznica se otvara u novom prozoruregistrirati se kao korisnik.

Povijest Registra nesolventnosti Škotske

Pretraživanjem Registra nesolventnosti dobit ćete pojedinosti o svim aktualnim stečajevima, kao i onima koji su riješeni u protekle dvije godine. Kada je riječ o fiducijarnim sporazumima, pretragom Registra prikazat će se pojedinosti o aktualnim slučajevima te onima koji su riješeni u protekloj godini. Jednako tako, pretraživanjem prinudnih uprava ili likvidacija dobit ćete pojedinosti o aktualnim slučajevima te onima koji su riješeni u protekloj godini.

Povijest Registra DAS

Web-mjesto Registra DAS sadržava podatke o odobrenim programima za otplatu dugova te onima koji još nisu odobreni.

Ostale poveznice

Poveznica se otvara u novom prozoruAccountant in Bankruptcy, Poveznica se otvara u novom prozoruRegistar nesolventnosti, Poveznica se otvara u novom prozoruMoney Scotland DAS (shema otplate dugova), Poveznica se otvara u novom prozoruŠkotski Registar, Poveznica se otvara u novom prozoruRegistar DAS Register (registracija korisnika)


Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.

Posljednji put ažurirano: 15/08/2019