Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Fizetésképtelenségi nyilvántartások - Skócia

Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Nu putem oferi nicio garanție în ceea ce privește calitatea traducerii.

Traducerea a fost evaluată ca fiind inacceptabilă

V-a fost utilă traducerea?

Ez az oldal a skóciai fizetésképtelenségi nyilvántartásról.


Fizetésképtelenségi nyilvántartások

Mit kínál a skóciai fizetésképtelenségi nyilvántartás?

Az Accountant in Bankruptcy weboldal útmutatást és dokumentumokat tartalmaz a skóciai fizetésképtelenségi eljárásokról.A link új ablakot nyit meghttp://www.aib.gov.uk/ E cikk az alábbiak szerint rendelkezik:

 • Hozzáférés a jogszabályokhoz
 • A Fizetésképtelenségi nyilvántartás, amely a következőkkel kapcsolatos adatokat tartalmazza:A link új ablakot nyit meghttp://roi.aib.gov.uk/ROI/
  • Csőd
  • Csődeljárási korlátozások
  • Vagyonrendezési megállapodások
  • A vállalkozások felszámolása és vagyonfelügyelete (a végelszámolást is ideértve).
  • A halálbüntetés

A skóciai fizetésképtelenségi nyilvántartás a cégek vezetőiről nem tartalmaz adatokat.

A megbízhatósági nyilatkozat Scotland weboldal pénzügyek és tartozások vonatkozásában ad tanácsot, anyagokat tartalmaz hivatalos pénzügyi tanácsadók számára, információkkal szolgált az adósságokra vonatkozó megállapodással (kötelező, hogy ésszerű időn belül való visszafizetését, egyúttal védelmet nyújt a hitelezők fellépésével szemben).A link új ablakot nyit meghttp://www.dasscotland.gov.uk/

A skóciai fizetésképtelenségi nyilvántartás fenntartója és üzemeltetője az Accountant in Bankruptcy.

A DAS nyilvántartás (az adósságrendezési rendszer nyilvántartása – Debt Arrangement Scheme Register) Skócia

Az információkat nyújt a skóciai DAS nyilvántartás a jóváhagyott és a folyamatban lévő adósság-visszafizetési programokról.A link új ablakot nyit meghttp://www.dasscotland.gov.uk/ Élő információkat tartalmaz továbbá a halálbüntetés alkalmazására vonatkozó moratóriumról. A DAS nyilvántartás fenntartója és üzemeltetője az Accountant in Bankrupcty részét képezi a megbízhatósági nyilatkozat (DAS) felelős.

Ingyenes-e a skót fizetésképtelenségi nyilvántartás való hozzáférés?

A skóciai fizetésképtelenségi nyilvántartáshoz való hozzáférés ingyenes. Emellett napi szinten letölthetők kereskedelmi adatok állnak rendelkezésre. További információért kérjük, forduljon munkatársunkhoz: A link új ablakot nyit megroienquiries@aib.gsi.gov.uk

Ingyenes-e a skóciai DAS-nyilvántartáshoz való hozzáférés?

A DAS-nyilvántartáshoz való hozzáférés ingyenes.

Hogyan végezzünk keresést a skót fizetésképtelenségi nyilvántartás

A skót fizetésképtelenségi nyilvántartás interneten hozzáférhető.

Hogyan végezzünk keresést a DAS-nyilvántartásban?

A DAS-nyilvántartás interneten hozzáférhető.

A skóciai fizetésképtelenségi nyilvántartás története

Keresés a fizetésképtelenségi nyilvántartás adatai alapján valamennyi folyamatban lévő csődeljárás, valamint azokat, amelyek nem teljesítik az elmúlt két év során. Vagyonrendezési megállapodások esetében a nyilvántartás a folyamatban, „élő” ügyek részleteit, valamint az elmúlt évben lezárt. A keresés alapján szintén vállalkozások vagyonfelügyelete vagy felszámolása esetében a „élő” ügyek részleteit, továbbá az, hogy az elmúlt évben ért véget.

A halálbüntetés alkalmazására vonatkozó moratóriumról szóló kutatások azt mutatják, hogy élni a halálbüntetés alkalmazására vonatkozó moratóriumról.A moratórium után el kell távolítani, vagy a 6. héten, a csőd, vagy a bizalmi vagyonkezelési DPP DAS jóváhagyás céljából.

A DAS-nyilvántartás története

A DAS-nyilvántartás weboldala a adatokra terjed ki: a jóváhagyott és a folyamatban lévő adósság-visszafizetési programokról. Élő információkat tartalmaz továbbá a halálbüntetés alkalmazására vonatkozó moratóriumról.

Kapcsolódó linkek

A link új ablakot nyit megAccountant in Bankruptcy, Fizetésképtelenségi nyilvántartás, DAS-nyilvántartásA link új ablakot nyit meghttp://roi.aib.gov.uk/ROI/A link új ablakot nyit meghttps://services.aib.gov.uk/dasregister/


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 05/09/2018