Stäng

NU FINNS EN NY BETAVERSION AV PORTALEN!

Testa betaversionen av den europeiska e-juridikportalen och berätta vad du tycker!

 
 

Sökväg

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Maksukyvyttömyysrekisterit - Skotlanti

Våra översättare håller på att översätta den nya sidan till svenska.
Översättningen till engelska är dock redan färdig.

Tällä sivulla on tietoa Skotlannin maksukyvyttömyysrekisteristä.


Maksukyvyttömyysrekisterit

Millaisia tietoja maksukyvyttömyysrekisteristä on saatavissa?

Konkurssiasiamiehen (Linkki avautuu uuteen ikkunaanAccountant in Bankruptcy) sivustolla on saatavilla maksukyvyttömyysmenettelyyn liittyviä ohjeita ja aineistoa. Sivustolla on

  • Lainsäädäntöä
  • Linkki Linkki avautuu uuteen ikkunaanmaksukyvyttömyysrekisteriin, jossa on lisätietoja
    • konkursseista
    • konkurssiin liittyvistä rajoituksista
    • huolto-omaisuuden muodossa toteutetuista velkajärjestelyistä (protected trust deed)
    • yritysten selvitystiloista ja pesänhoidoista (myös selvitetyistä konkurssipesistä) Skotlannissa.

Maksukyvyttömyysrekisteriin ei talleteta tietoja yhtiöiden hallinnosta.

Linkki avautuu uuteen ikkunaanMoney Scotlandin sivustolla on saatavilla rahaa ja velkaa koskevia neuvoja, valtuutetuille talousneuvojille tarkoitettua materiaalia sekä tietoja velkajärjestelyohjelmasta (debt arrangement scheme, DAS). DAS on lakisääteinen ohjelma, joka helpottaa velan takaisinmaksua kohtuullisessa ajassa ja suojaa velallista perintätoimilta.

Maksukyvyttömyysrekisterin omistaa ja sitä ylläpitää konkurssiasiamies.

DAS-rekisteri (Debt Arrangement Scheme Register) Skotlannissa

Linkki avautuu uuteen ikkunaanDAS-rekisterissä (velkajärjestelyrekisteri) on tietoja hyväksytyistä ja vireillä olevista velanmaksuohjelmista. DAS-rekisterin omistaa ja sitä ylläpitää Money Scotlandin puolesta Civic.

Onko Skotlannin maksukyvyttömyysrekisterin käyttö ilmaista?

Maksukyvyttömyysrekisterin käyttö on ilmaista. Tietojen maksullinen päivittäinen lataaminen on myös mahdollista. Lisätietoja: Linkki avautuu uuteen ikkunaanroienquiries@aib.gsi.gov.uk

Onko Skotlannin DAS-rekisterin käyttö ilmaista?

DAS-rekisterin käyttö on ilmaista.

Hakujen tekeminen Skotlannin maksukyvyttömyysrekisterissä

Maksukyvyttömyysrekisteriin pääsee internetissä. Palveluun täytyy ensin Linkki avautuu uuteen ikkunaanrekisteröityä käyttäjäksi.

Hakujen tekeminen DAS-rekisterissä

DAS-rekisteriin pääsee internetin kautta. Palveluun täytyy ensin Linkki avautuu uuteen ikkunaanrekisteröityä käyttäjäksi.

Maksukyvyttömyysrekisterin historiaa

Maksukyvyttömyysrekisteristä voi hakea tietoja kaikista vireillä olevista ja viimeksi kuluneiden kahden vuoden aikana päättyneistä konkursseista. Lisäksi rekisteriin on talletettu tiedot kaikista vireillä olevista ja viimeksi kuluneen vuoden aikana päättyneistä huolto-omaisuuden muodossa toteutetuista velkajärjestelyistä (protected trust deed). Rekisteristä saa tiedot myös kaikista vireillä olevista ja viimeksi kuluneen vuoden aikana loppuun saatetuista selvitystiloista ja pesänhoidoista.

DAS-rekisterin historiaa

DAS-rekisterin verkkosivustolla on tietoa hyväksytyistä ja vireillä olevista takaisinmaksuohjelmista.

Linkkejä

Linkki avautuu uuteen ikkunaanAccountant in Bankruptcy, Linkki avautuu uuteen ikkunaanMaksukyvyttömyysrekisteri, Linkki avautuu uuteen ikkunaanMoney Scotland DAS (velkajärjestelyrekisteri), Linkki avautuu uuteen ikkunaanRegister of Scotland, Linkki avautuu uuteen ikkunaanDAS-rekisteri (rekisteröidy käyttäjäksi)


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.

Päivitetty viimeksi: 15/08/2019