Затваряне

БЕТА ВЕРСИЯТА НА ПОРТАЛА ВЕЧЕ Е НА РАЗПОЛОЖЕНИЕ!

Посетете БЕТА версията на Европейския портал за електронно правосъдие и дайте мнение за вашето посещение!

 
 

Навигационна пътека

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Matrikelregistre i medlemsstaterne - Østrig

Тази страница е машинно преведена и качеството ѝ не може да бъде гарантирано.

Качеството на този превод е оценено като: ненадеждно

Мислите ли, че този превод е полезен?

Denne side af portalen giver et overblik over matrikelregistret i Østrig.


Hvad tilbyder det tyske matrikelregister?

Svar på retlige og faktuelle spørgsmål kan indhentes fra matrikelregistret. Matrikelregistret indeholder dokumenterede oplysninger om alle retligt bindende jordtransaktioner i Østrig.

Det østrigske matrikelregister og de elektroniske arkiver kan konsulteres via domstole, notarer, advokater og betalingskontorer.

Er der gratis adgang til det tyske matrikelregister?

Der betales et mindre gebyr. Dette skal betales enten til retten, notaren, advokaten eller til et af betalingstjenesterne. Betalingstjenesterne er angivet under overskriften "Register" på det østrigske retsvæsens hjemmeside. Link åbner i nyt vinduehttp://www.justiz.gv.at/

Sådan søger du på det tyske matrikelregister

Ved at indtaste antallet af matrikelkommune og antallet af indskud (EZ) eller matrikelnummeret kan følgende oplysninger hentes i databasen:

  • Nuværende og historiske uddrag fra tingbogen
  • Ekstrakter af tilbehør

Disse oplysninger skal omfatte alle opstående data. Adgang til slettede oplysninger kan også indhentes efter anmodning (for oplysninger, der indlæses efter overgangen til det elektroniske register). Ældre data foreligger kun på papir.

Det almindelige register, samlingen af dokumenter og de hjælpemidler, der er til rådighed for offentligheden, skal være offentligt. Adgangen til oplysninger ved den blotte søgning efter personer (ejerne) er stærkt begrænset. Ved bevis for en retlig interesse kan en sådan søgning foretages af distriktsdomstolene (matrikelregistret)

Historie

Fra ca. 1870 til 1992 blev ejendomsregistrene opbevaret i papirform. Mellem 1980 og 1992 blev dataene overført til matrikeldatabasen. Den 7.5.2012 migrerede matrikelregistret til en ny programmering og er siden blevet videreudviklet (automatiseret).


Dette er en maskinoversat udgave af indholdet. Indehaveren af siden påtager sig intet som helst ansvar for kvaliteten af den maskinoversatte tekst.

Sidste opdatering: 13/08/2020