Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre funciare în statele membre - Austria

Tämän sivun teksti on konekäännös, eikä sen laatua voida taata.

Konekäännöksen arvioitu laatutaso: Heikko

Onko käännös mielestäsi hyödyllinen?

Această pagină a portalului oferă o prezentare generală a registrului funciar din Austria.


Ce oferă registrul funciar german?

Răspunsurile la întrebările de natură juridică și de fapt pot fi obținute din registrul cadastral. Registrul funciar conține informații documentate cu privire la toate tranzacțiile funciare obligatorii din punct de vedere juridic din Austria.

Registrul cadastral austriac și arhivele electronice pot fi consultate prin intermediul instanțelor judecătorești, notarilor, avocaților și agențiilor de facturare.

Accesul la registrul funciar german este gratuit?

Trebuie plătită o mică taxă. Aceasta trebuie plătită fie instanței, notarului, unui avocat, fie uneia dintre agenții de decontare. Agenții de decontare sunt indicați la rubrica „Registrul funciar” pe prima pagină a site-ului internet al sistemului judiciar austriac. Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttp://www.justiz.gv.at/

Cum se efectuează căutarea în registrul cadastral german

Prin introducerea numărului municipalității cadastrale și a numărului de depozite (EZ) sau a numărului de teren, următoarele informații pot fi extrase din baza de date:

  • Extrase curente și anterioare din cartea funciară
  • Extracte de dispozitive auxiliare

Aceste informații includ toate datele verticale. Accesul la datele eliminate poate fi obținut, de asemenea, la cerere (pentru datele introduse după trecerea la registrul electronic). Datele mai vechi sunt disponibile doar pe hârtie.

Registrul general, Colecția de documente și directoratele auxiliare sunt publice. Accesul la informații prin simpla căutare a persoanelor („proprietarii”) este strict restricționat. Prin dovada unui interes juridic, o astfel de căutare poate fi efectuată de instanțele districtuale (cadastru)

Istorie

Din 1870 până în 1992, registrele funciare au fost păstrate pe suport de hârtie. Între 1980 și 1992, datele au fost transferate în baza de date terestră. La 7.5.2012, cartea funciară a fost migrată într-un nou exercițiu de programare și de atunci a fost dezvoltată în continuare (în mod automat).


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 13/08/2020