Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Jäsenvaltioiden kiinteistörekisterit - Unkari

Ova je stranica strojno prevedena i njezina kvaliteta nije zajamčena.

Kvaliteta ovog prijevoda ocijenjena je kao: nepouzdana

Smatrate li ovaj prijevod korisnim?

Tässä osiossa kerrotaan Unkarin kiinteistörekisteristä.


Millaisia tietoja unkarin kiinteistörekisteristä on saatavissa?

Unkarin kiinteistörekisteriä on maatalous- ja Unkarin maankäyttöön.

Virallinen verkkosivusto ”Unkarin maanmittaustoimistojen on tietoa Unkarin toimistot, sekä tarjotaan mahdollisuus tarkastella kaikkia institutionaalinen verkosto, maaomaisuuden hallinto, tiedot seuraavista seikoista:Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttp://www.foldhivatal.hu/

  • maanmittaustoimistojen tehtävistä
  • maanmittaustoimistojen velvoitteista ja palveluista
  • uusista ja merkittävistä hankkeista.

Sivustolla voi ladata asianhallinnan lomakkeita ja tutustua sähköisiin palveluihin ja järjestelmän käyttöehtoihin. Sivustolla on saatavissa myös asiaa koskeva lainsäädäntö.

Onko unkarin kiinteistörekisteritietojen käyttö ilmaista?

Rekisteröidyt käyttäjät (julkishallinnon elimet, pankit, asianajajat, notaarit, paikallisviranomaiset, kiinteistövälittäjät jne.) vuodesta 2003 (\ ”) mahdollistaa pääsyn maanmittaustoimistojen sähköisiä palveluja (\” _blank ”) mukaisesti, asiaa koskevan lainsäädännön säännöksiä on maksullinen.Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttp://www.foldhivatal.hu/

2011 käynnistettiin kesäkuussa viranomaisportaali suoraan kansalaisille tunnistamien Online maavirastosta (Földhivatal Online), johon kansalaiset ovat samalla tavalla kuin rekisteröidyt käyttäjät voivat käyttää sähköisiä palveluja maksua vastaan.

Lisäksi maavirastosta rajoitetusti tietoja maksutta.Saatavilla maksutta kattaa ainoastaan deskriptiivisiä tietoja kiinteistöistä (kiinteistö). Hakuja voi tehdä joko kiinteistötunnuksen tai osoitteen perusteella. Verkkopalvelut ovat käytettävissä vuosina 24–0 rekisteröidyt käyttäjät ja kansalaiset internetin kautta.

Hakujen tekeminen unkarin kiinteistörekisterissä

Yleensä tietoja voi hakea seuraavilla hakukriteereillä:

  • kiinteistörekisterinumero
  • lohko numero; tai
  • kiinteistön osoite.

Käyttäjät, joilla on erikoisoikeuksia (poliisi, tutkintaviranomaiset, tuomioistuinvirkailijat, perintöasioita hoitavat notaarit), voivat tehdä hakuja omistajan ja/tai oikeudenhaltijan nimen ja henkilötietojen perusteella.

Unkarin kiinteistörekisterin historiaa

Unkarissa oikeudellisen ja hallinnollisen järjestelmän rekisterin virallinen nimi:On yhtenäinen maarekisteriä.Vuodesta 1971 lähtien se on ”yhtenäinen”, koska maarekisterikarttoja ja oikeudelliset tiedot (telekkönyv ”Grundbuch”) ovat oikeudellisesti ja institutionaalisesti yhtenäisessä muodossa. Yksittäinen institutionaalinen verkosto, johon kuuluu kaikki maan tehtävänä on merkitä oikeustoimet ja maarekisterikarttoihin, tietoja ja muita tehtäviä, jotka liittyvät maan ja omaisuuden suojelemiseksi. EU oli ensimmäinen laatuaan Unkarin saantokirjoihin perustuva kiinteistörekisterijärjestelmä järjestelmään.

Unkarin järjestelmä palvelee monia tarkoituksia, koska sen lisäksi, että toimia, jotka kattavat kaikki kiinteistörekisteriin se hoitaa myös muita tehtäviä, kuten perustamisesta ja ylläpidosta, DD.DDD. tarkastusasema verkon topografian kartoitusta varten, maa-alueiden vuokraukseen suojelua, rekisteröinti ja hallinnollisten rajojen ylläpito.

Tämä monimutkainen julkisen tietokannan, joka sisältää tietoja kiinteää omaisuutta, ja että joistakin tärkeimmistä osatekijöistä, talouselämän, maatalouden ja maankäytön suunnittelua hallinnoi yhtenäisellä tavalla, ja se kattaa koko Unkarin alueella.Järjestelmän tavoitteena on auttaa omistusoikeutta, terveelliseen ympäristöön, yrittämisen vapautta ja kilpailua ja rekisteröimään virallisesti luonnolliset ja keinotekoiset suunnistaa näkyvien kiintopisteiden avulla, toimittamalla yhtenäisen maarekisterijärjestelmän ja julkisesti todennettu ja spatiaalisen tiedon infrastruktuureja.

Yleisenä tavoitteena on koko maan maa-alueet ja muut kiinteistöt ja kiinteä omaisuus, omistusoikeudet omaisuuteen ja muut edut antamalla yhdenmukaiset ja oikeaksi infrastruktúrát.Az yhtenäisen maarekisterijärjestelmän ja jossa on kaksi erityistavoitteet olisi pantava täytäntöön.
Kiinteistörekisterin lainsäädännön tavoitteena on suojata real-estate-related ja virallisiin asiakirjoihin siten, että samalla taataan vilpittömässä mielessä omistajille ja haltijoille ja kiinteistön tuottava käyttö.Toisaalta järjestelmän taloudellisena tavoitteena on tarjota yhtenäinen perusta suunnittelulle ja rahoitusvelvoitteiden hallinnon helpottamiseksi ja investointien tilastotietoja sekä tarjota palveluja koko yhteiskunnalle.

Linkkejä

Linkki avautuu uuteen ikkunaanHallituksen portaali

Linkki avautuu uuteen ikkunaanVirallisilla verkkosivuilla ja Unkarin maanmittaustoimistot (Földhivatal)


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 12/04/2017