Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre funciare în statele membre - Ungaria

De tekst op deze pagina is een automatische vertaling. De kwaliteit wordt niet gegarandeerd.

De kwaliteit van deze vertaling werd beoordeeld als: onbetrouwbaar

Vindt u deze vertaling nuttig?

Această secțiune vă oferă o imagine de ansamblu asupra Registrului funciar din Ungaria.


Ce servicii oferă cadastrale maghiare?

Registrul funciar din Ungaria este Ministerul Agriculturii și gestionarea terenurilor din Ungaria.

Site-ul web oficial al Oficiilor funciare din Ungaria oferă informații privind rețeaua națională a oficiilor funciare din Ungaria, și oferă acces la întreaga rețea instituțională a administrației funciare, cu detalii referitoare la:Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttp://www.foldhivatal.hu/

  • atribuțiile acestora
  • atribuțiile acestora și a serviciilor pe care le furnizează acestea
  • proiectele noi și importante

Puteți descărca formulare administrative și puteți citi despre serviciile electronice și condițiile pentru accesul la sistem pe internet. De asemenea, puteți găsi aici legislația relevantă.

Este gratuit accesul la registrul funciar din ungaria?

Utilizatorii înregistrați (organisme ale administrației publice, bănci, avocați, notari publici, autoritățile municipale, agenți imobiliari, etc.) din 2003 (magyarországi földhivatalok) oferă acces la servicii on-line (TAKARNET) a datelor, în conformitate cu dispozițiile din legislația relevantă este condiționată de achitarea unei taxe.Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttp://www.foldhivatal.hu/

În 2011 a fost lansat în luna iunie, portalul guvernului direct către cetățeni portal central online (Oficiul funciar Földhivatal servicii online), în care cetățenii sunt la fel ca utilizatorii înregistrați pot utiliza serviciile online care fac obiectul unui comision.

În plus, Oficiul funciar, un număr limitat de date gratuit.Disponibile gratuit cuprinde numai datele descriptive privind proprietățile (prima parte a unei proprietăți). Baza de date se pot efectua în funcție de numărul parcelei (helyrajzi szám) sau pe baza adresei bunului. Serviciile online sunt disponibile de la 24 la 0 de utilizatori înregistrați și cetățeni prin intermediul internetului.

Cum puteți căuta în registrul funciar din ungaria

În general, puteți efectua o căutare în funcție de:

  • referință cadastru;
  • intervalul numerelor parcelei; sau
  • adresa proprietății.

Utilizatorii cu drepturi speciale (poliția, autoritățile de anchetă, executorii judecătorești, notarii publici în cazurile de succesiune) pot căuta în funcție de numele și datele personale ale proprietarului și/sau ale persoanei autorizate.

Istoricul registrului funciar din ungaria

În Ungaria, sistemul juridic și administrativ care gestionează registrul denumirea oficială:Este „sistemul unificat de înregistrare funciară.Începând din 1971, se consideră „unificat” deoarece datele cadastrale, date și telekkönyv legal („Grundbuch”) au atât din punct de vedere juridic și instituțional într-o formă integrată. O singură rețea instituțională formată din toate oficiile funciare este responsabil de înregistrarea tranzacțiilor legale și modificări ale hărților cadastrale, furnizând date și executarea altor sarcini legate de proprietate și construite. Europa a fost primul de acest tip în Ungaria, title-based unificat de înregistrare funciară.

Sistemul de maghiare servește mai multor scopuri, având în vedere că, pe lângă activitățile sale care acoperă întregul spectru de registre funciare se desfășoară o serie de alte sarcini, cum ar fi crearea și întreținerea liniei geodezice până la punctul de control, a cartografierii topografice, a protecției teritoriului respectiv, a înregistrării contractelor de închiriere a terenurilor, a administrării granițelor administrative și.

Acest complex de date publice conținând informații cu privire la terenurile agricole și de bunuri imobile, adică, de faptul că unele dintre cele mai importante componente ale vieții economice, agricultura și de credit este gestionată de circulație, administrarea terenurilor în mod integrat și cuprinde teritoriul administrativ al Ungariei.Obiectivul sistemului este de a contribui la punerea în aplicare a dreptului de proprietate, un mediu sănătos, libertatea de întreprindere și concurența, și să înregistreze în mod oficial după repere terestre naturale și artificiale, oferind, în același timp, un sistem de înregistrare funciară autentificată în mod public și o infrastructură de date spațiale.

Obiectivul general al totală de terenuri și alte proprietăți și înregistrarea bunurilor imobile, garanția a drepturilor de proprietate și alte drepturi legate de proprietate, oferind, în același timp, un sistem de înregistrare funciară autentificată în mod public infrastruktúrát.Az sistemul unificat de înregistrare funciară are două obiective specifice ar trebui să fie puse în aplicare.
Obiectivul juridic al registrului funciar este acela de a proteja drepturile și real-estate-related documente oficiale, oferind în același timp securitate juridică pentru proprietarii și deținătorii de bună credință și promovează utilizarea profitabilă a bunurilor imobiliare.Pe de altă parte, obiectivul economic este de a servi drept o bază uniformă pentru stabilirea de obligații financiare în vederea planificării și a facilita și de guvernanță, investiții imobiliare prin furnizarea de date statistice, precum și de a acorda servicii pentru societate în ansamblul său.

Linkuri utile

Linkul se deschide într-o fereastră nouăPortalul statului

Linkul se deschide într-o fereastră nouăSite-ul web oficial al oficiilor funciare din Ungaria (Földhivatal)


Această pagină este o versiune realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Ultima actualizare: 12/04/2017