Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre funciare în statele membre - Ţările de Jos

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini olandeză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

 

Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Această secțiune vă prezintă o imagine de ansamblu asupra Registrului funciar din Țările de Jos.


Ce informații oferă Registrul funciar din Țările de Jos?

Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul funciar din Țările de Jos este deținut și menținut de Kadaster (Agenția Națională de Cadastru și Cartografiere), o autoritate publică responsabilă de înregistrarea drepturilor și intereselor aplicabile oricăror bunuri imobiliare (inclusiv terenuri și clădiri) și a specificațiilor acestora (de exemplu mărirea).

Este accesul la Registrul funciar din Țările de Jos gratuit?

Nu, se percepe o taxă. Pentru mai multe informații, vă invităm să vizitați site-ul Linkul se deschide într-o fereastră nouăCadastrului din Țările de Jos.

Cum puteți căuta în Registrul funciar din Țările de Jos

Specialiștii din Țările de Jos care s-au abonat la Registrul funciar din Țările de Jos pot efectua căutări aplicând următorii parametri de căutare:

 • numele proprietarului sau a persoanei care are legătură cu proprietatea
 • adresa
 • codul poștal
 • identificatorul cadastral
 • harta
 • harta amplasamentului
 • numărul titlului de proprietate
 • denumirea bunului imobiliar.

Toate informațiile sunt afișate în limba olandeză iar taxarea se efectuează lunar.

Utilizatorii profesioniști abonați din alte țări care participă la Linkul se deschide într-o fereastră nouăEULIS (Serviciul European de Informații Funciare) pot efectua căutări în Registrul funciar al Țărilor de Jos folosind următorii parametri:

 • adresa
 • codul poștal
 • identificatorul cadastral
 • harta
 • harta amplasamentului.

Toate informațiile sunt afișate în limba engleză iar taxarea se efectuează prin intermediul registrului funciar național responsabil.

Persoanele fizice pot efectua căutări în Registrul funciar al Țărilor de Jos folosind următorii parametri:

 • adresa
 • codul poștal.

Toate informațiile (cu excepția celor furnizate utilizatorilor profesioniști) sunt afișate în limba olandeză iar plata se poate efectua folosind Mastercard, Visa Electron, Visa, American Express, Diners Club, iDEAL sau cec prin internet.

Istoricul Registrului funciar din Țările de Jos

Există informații privind toate bunurile imobiliare de la data înființării Dutch Kadaster (1832).

În perioada 1981 – 1985 Dutch Kadaster a introdus toate informațiile pe care le deținea la vremea respectivă în sisteme informatizate. Informațiile din perioada 1985 până în prezent sunt disponibile în format electronic. Informațiile istorice (1832-1985) pot fi accesate în arhive digitale de către angajații Kadaster.

Linkuri relevante

Linkul se deschide într-o fereastră nouăServiciul European de Informații Funciare, Linkul se deschide într-o fereastră nouăCadastru (Agenția Națională de Cadastru și Cartografiere)


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 06/02/2015