Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registre funciare în statele membre - Slovenia

Această secțiune vă oferă o prezentare generală a registrului funciar din Slovenia.


Ce informații oferă Registrul funciar sloven?

Linkul se deschide într-o fereastră nouăRegistrul funciar sloven conține aspectele juridice referitoare la proprietăți, cum ar fi proprietarii, ipotecile și servituțile asupra proprietăților.

Există, de asemenea, un Linkul se deschide într-o fereastră nouăCadastru funciar, care se axează pe circumstanțele faptice ale proprietăților.

Registrul funciar este deținut și gestionat de Curtea Supremă a Republicii Slovenia.

Este gratuit accesul la Registrul funciar sloven?

Registrul funciar poate fi accesat public pe portalul e-Sodstvo Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttps://evlozisce.sodisce.si/esodstvo/index.html . Accesul la informații este gratuit, însă este necesară înregistrarea prealabilă.

Accesul public la registrul funciar este disponibil, de asemenea, la toate instanțele locale din Slovenia, la birourile notariale și la unitățile administrative, de unde se poate obține un extras autentificat din registrul funciar. Se percepe o taxă pentru extrasele autentificate din registrul funciar.

Cum puteți căuta în Registrul funciar sloven

Puteți accesa datele introducând următoarele criterii de căutare:

  • municipalitatea cadastrală și numărul parcelei
  • municipalitatea cadastrală, numărul clădirii și numărul părții individuale
  • numărul de identificare a proprietății (identificare proprietate)
  • numărul de identificare a dreptului (identificare drept).

Istoricul Registrului funciar sloven

Noul portal electronic este disponibil din anul 2011. Anterior, informațiile erau accesibile în vechea „carte funciară”.

Link-uri conexe

Linkul se deschide într-o fereastră nouăhttp://www.sodisce.si/javne_knjige/zemljiska_knjiga/


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 27/03/2018