Navigationsleiste

  • Home
  • ...
  • ...
  • Ausbildungssysteme für Rechtsanwälte in den Mitgliedstaaten

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Opleidingsystemen voor advocaten in de lidstaten

Diese Seite wurde maschinell übersetzt. Für die Qualität kann keine Gewähr gegeben werden.

Die Qualität dieser Übersetzung wurde wie folgt bewertet: durchschnittlich

Finden Sie die Übersetzung nützlich?


Orden van advocaten, of advocatenkantoren particuliere praktijken, aanbieders van opleidingen en universiteiten zijn de belangrijkste organisatoren van advocaten inductieperiode in de lidstaten van de EU. In sommige lidstaten is deze taak wordt verricht door hoven van beroep en het ministerie van Justitie. Toezicht op permanente opleiding, waar het bestaat, wordt gewaarborgd door de balie.


Hier zijn informatiebladen waarin de opleidingssystemen voor advocaten in de lidstaten van de EU. Zij kunnen nuttig zijn om nationale balies met elkaar te vergelijken en de opleiding van advocaten die hun recht op vrije vestiging uitoefenen in een andere lidstaat.

De informatiebladen zijn gezamenlijk door de Raad van de balies van de Europese Unie (CCBE) en het Europees centrum voor de magistratuur en van het EIB in het kader van het proefproject Europese justitiële opleiding.De link wordt in een nieuw venster geopend.http://www.ccbe.eu/index.php?id=12&L=0De link wordt in een nieuw venster geopend.http://www.eipa.nl/en/antenna/Luxembourg/ Klik hier voor meer informatie.content_eu_texts_and_documents_on_judicial_training-121-en.do


Deze tekst is automatisch vertaald. De beheerder van deze website kan niet instaan voor de kwaliteit van de vertaling.

Letzte Aktualisierung: 21/09/2018