Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Jäsenvaltioiden oikeuskäytäntö - Saksa

De tekst op deze pagina is een automatische vertaling. De kwaliteit wordt niet gegarandeerd.

De kwaliteit van deze vertaling werd beoordeeld als: onbetrouwbaar

Vindt u deze vertaling nuttig?

Tällä sivulla luodaan yleiskatsaus Saksan oikeuskäytäntöön.


Oikeuslaitokselle on annettu oikeus saattaa asia tuomioistuimen käsiteltäväksi. sitä käyttävät liittovaltion perustuslakituomioistuin, liittovaltion tuomioistuimet ja 16 osavaltion tuomioistuimet (ks. 92 artikla GG).

Verkkosivuilla saatavilla oleva oikeuskäytäntö

Asiasta kiinnostuneet kansalaiset, liittovaltion oikeusministeriö (Bundesministerium der Linkki avautuu uuteen ikkunaan Justiz und für Verbraucherschutz, Bundesministerium der Justiz und für Verbraucherschutz, Bundesministerium der Justiz und für Verbraucherschutz) tekevät internetissä päätöksiä asiasta kiinnostuneelle kansalaiselle maksutta liittovaltion perustuslakituomioistuimessa, liittovaltion korkeimmassa oikeudessa ja liittovaltion patenttituomioistuimessa vuodesta 2010 alkaen.

Tästä riippumatta liittovaltion perustuslakituomioistuin ja liittovaltion tuomioistuimet tekevät ei-kaupallisia käyttötapoja koskevia päätöksiä maksutta omilla verkkosivustoillaan. Verkkosivustolla julkaistaan myös lehdistötiedotteita, joissa annetaan tietoa merkittävistä vireillä olevista asioista ja niiden tuloksista.

Koska Saksan liittotasavalta on liittovaltio, osavaltiot sääntelevät tuomioistuinten päätösten julkaisemista. Ne ovat perustaneet tällä perusteella omat verkkosivustonsa, jotka ovat yhteydessä Linkki avautuu uuteen ikkunaan liittovaltion oikeusportaaliin ja liittovaltioon.

Linkkejä

Linkki avautuu uuteen ikkunaanOikeuskäytäntö
Linkki avautuu uuteen ikkunaan liittovaltion perustuslakituomioistuin liittovaltion korkeimmassa
Linkki avautuu uuteen ikkunaan hallinto-oikeudessaLinkki avautuu uuteen ikkunaan liittovaltion
korkeimmassa hallinto-oikeudessa
,
Linkki avautuu uuteen ikkunaan liittovaltion korkein oikeus,
Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttp://juris.bundesarbeitsgericht.de/cgi-bin/rechtsprechung/list.py?Gericht=bag&Art=enLinkki avautuu uuteen ikkunaanhttp://juris.bundessozialgericht.de/cgi-bin/rechtsprechung/list.py?Gericht=bsg&Art=en liittovaltion
Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttp://juris.bundespatentgericht.de/cgi-bin/rechtsprechung/list.py?Gericht=bpatg&Art=en korkein oikeus, liittovaltion ja osavaltioiden tuomioistuin, liittovaltion
oikeusportaaliLinkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://justiz.de/onlinedienste/rechtsprechung/index.php


Tämän on konekäännös sivun sisällöstä. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Päivitetty viimeksi: 30/08/2019