Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Sudska praksa država članica - Njemačka

De tekst op deze pagina is een automatische vertaling. De kwaliteit wordt niet gegarandeerd.

De kwaliteit van deze vertaling werd beoordeeld als: onbetrouwbaar

Vindt u deze vertaling nuttig?

Na ovoj stranici nalazi se pregled sudske prakse u Njemačkoj.


Pravosuđu se povjerava pravo na pravdu; provodi ga Savezni ustavni sud, federalni sudovi i sudovi u 16 saveznih zemalja (vidi članak 92..

Internetske baze podataka o sudskoj praksi

Na internetu za zainteresirane građane, Savezno ministarstvo pravosuđa i zaštite potrošača (Bundesministerium der Poveznica se otvara u novom prozoru Justiz und für Verbraucherschutz) donosi odluke o internetu zainteresiranim građanima bez naknade od Saveznog ustavnog suda, vrhovnih sudova savezne vlade i Saveznog suda za patente od 2010.

Neovisno o tome Savezni ustavni sud i savezni sudovi odlučuju o nekomercijalnim korisnicima besplatno na svojim internetskim stranicama. Priopćenja za medije objavljuju se i na internetskoj stranici koja pruža informacije o značajnim neriješenim predmetima i njihovu ishodu.

Budući da je Savezna Republika Njemačka savezna država, savezne zemlje reguliraju objavljivanje njihovih sudskih odluka. Na toj osnovi uspostavili su vlastite internetske stranice koje su Poveznica se otvara u novom prozoru povezane s portalom Pravosuđe Federacije i saveznih država.

Povezane poveznice

Poveznica se otvara u novom prozoruSudska praksa
Poveznica se otvara u novom prozoru Saveznog suda za upravne sporove na internetu Saveznog
Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://www.bverwg.de/entscheidungen/entscheidungen.phpPoveznica se otvara u novom prozoru
suda za upravne sporove,

Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://www.bundesfinanzhof.de/entscheidungen/entscheidungen-onlinePoveznica se otvara u novom prozoru Savezni
Vrhovni sud,
Poveznica se otvara u novom prozoru Savezni
Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://juris.bundespatentgericht.de/cgi-bin/rechtsprechung/list.py?Gericht=bpatg&Art=en sud za socijalna pitanja, Savezni sud i portal savezne zemlje —
e-pravosuđePoveznica se otvara u novom prozoruhttps://justiz.de/onlinedienste/rechtsprechung/index.php


Ovo je strojni prijevod sadržaja. Vlasnik ove stranice ne prihvaća nikakvu odgovornost ni obvezu u pogledu kvalitete strojno prevedenog teksta.

Posljednji put ažurirano: 30/08/2019