Jäsenvaltioiden oikeuskäytäntö - Slovakia

Palauta Tallenna pdf-muodossa

Tämän sivun alkukielistä versiota slovakki on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.

Tässä osiossa kerrotaan Slovakian oikeuskäytännöstä.


Oikeuskäytäntö Internetissä

Yleisten tuomioistuinten oikeuskäytäntö

Linkki avautuu uuteen ikkunaanKaikkien Slovakian oikeusjärjestelmään kuuluvien tuomioistuinten oikeuskäytäntöön pääsee tutustumaan sähköisen oikeudellisen tietokannan, JASPIn, välityksellä. Tiedot ovat slovakin kielellä.

Korkeimman oikeuden oikeuskäytäntö

Linkki avautuu uuteen ikkunaanKorkeimman oikeuden oikeuskäytäntöön voi tutustua slovakin kielellä korkeimman oikeuden verkkosivuilla.

Tiedostomuoto

Yleisten tuomioistuinten oikeuskäytäntö on saatavilla html-muodossa. Korkeimman oikeuden oikeuskäytäntö on pdf-muodossa.

Jatkokäsittelyt

Saatavilla on tietoja

  • muutoksenhaun tuloksista
  • päätöksen lopullisuudesta.

Julkaisusäännöt

Slovakian tuomioistuinten tuomioilla ei ole yleistä oikeudellista sitovuutta. Ne eivät ole oikeuslähde. Tuomioistuinten antamat tuomiot noudattavat kuitenkin Slovakian korkeimman oikeuden päätöksiä, jotka tosiasiallisesti ovat oikeuslähde.


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.

Päivitetty viimeksi: 10/11/2020