Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Jurisprudenţa statului membru - Slovacia

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini slovacă a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

Această pagină vă oferă informații despre jurisprudența din Slovacia.


Jurisprudența disponibilă online

Jurisprudența instanțelor de drept comun

Linkul se deschide într-o fereastră nouăJurisprudența tuturor instanțelor din sistemul de justiție slovac poate fi accesată, în limba slovacă, prin intermediul bazei de date juridice online JASPI.

Jurisprudența Curții Supreme

Linkul se deschide într-o fereastră nouăJurisprudența Curții Supreme poate fi accesată, în limba slovacă, pe site-ul internet al Curții Supreme.

Formate

Jurisprudența instanțelor de drept comun este disponibilă în format html, în timp ce jurisprudența Curții Supreme este disponibilă în format pdf.

Proceduri ulterioare

Sunt disponibile informații privind:

  • rezultatul căilor de atac
  • caracterul irevocabil al hotărârilor

Reguli privind publicarea

În Slovacia, hotărârile judecătorești nu au obligativitate juridică generală și nu sunt izvoare de drept. Cu toate acestea, hotărârile pronunțate de instanțe respectă hotărârile Curții Supreme a Slovaciei, care constituie izvoare de drept de facto.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 10/11/2020