Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Jäsenvaltion oikeus - Tanska

Tämän sivun alkukielistä versiota tanska on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.

 

Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.

Tällä sivulla on tietoja Tanskan oikeusjärjestyksestä.

Lisätietoja Tanskan oikeusjärjestyksestä on Linkki avautuu uuteen ikkunaanTanskan oikeusministeriön ja Linkki avautuu uuteen ikkunaanTanskan parlamentin verkkosivuilla.


Oikeudelliset tietokannat

Linkki avautuu uuteen ikkunaanOikeustietoportaali (Retsinformation) on verkkosivusto, jolla jonka kautta kansalaisilla on mahdollisuus tutustua

  • lakeihin, hallinnollisiin määräyksiin, sopimuksiin, konsolidoituun lainsäädäntöön
  • parlamentin asiakirjoihin
  • hallinnollisiin päätöksiin
  • oikeusasiamiehen päätöksiin.

Oikeustietoportaali sisältää kaiken 1.1.1985 voimassa olleen lainsäädännön ja kaikki sen jälkeen voimaan tulleet säädökset.

Tietokannan käyttö on ilmaista.


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.
Näiden sivujen kansallisesta sisällöstä vastaavat jäsenvaltiot päivittävät parhaillaan sivuja Britannian EU-erosta johtuvien muutosten vuoksi. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Päivitetty viimeksi: 19/12/2017