Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Dreptul statului membru - Danemarca

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini daneză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

 

Pentru această versiune lingvistică nu există o traducere oficială.
Puteți accesa aici versiunea realizată cu ajutorul instrumentului de traducere automată. Vă reamintim că traducerea automată servește numai la înțelegerea contextului. Proprietarul acestei pagini nu își asumă nicio răspundere cu privire la calitatea traducerii.

Această pagină vă oferă informații privind sistemul juridic din Danemarca.

Pentru informații cu privire la sistemul juridic danez, vă rugăm să consultați site-ul internet al Linkul se deschide într-o fereastră nouăMinisterului Justiției din Danemarca și al Linkul se deschide într-o fereastră nouăParlamentului danez.


Baze de date juridice

Linkul se deschide într-o fereastră nouăPortalul de informații juridice (Retsinformation) este site-ul internet care oferă cetățenilor acces la:

  • Legi, reglementări administrative, tratate, legislație consolidată
  • Documente ale Parlamentului
  • Hotărâri administrative
  • Hotărâri ale Ombudsmanului

Portalul de informații juridice conține legislația integrală în vigoare la 1 ianuarie 1985 și întreaga legislație adoptată după această dată.

Accesul la baza de date este gratuit.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 19/12/2017