Dreptul statului membru - Danemarca

NOTĂ: Versiunea în limba originală a acestei pagini daneză a fost modificată recent. Versiunea lingvistică pe care o consultați acum este în lucru la traducătorii noștri.

Această pagină vă oferă informații privind sistemul juridic din Danemarca.

Pentru informații cu privire la sistemul juridic danez, vă rugăm să consultați site-ul internet al Linkul se deschide într-o fereastră nouăMinisterului Justiției din Danemarca și al Linkul se deschide într-o fereastră nouăParlamentului danez.


Baze de date juridice

Linkul se deschide într-o fereastră nouăPortalul de informații juridice (Retsinformation) este site-ul internet care oferă cetățenilor acces la:

  • Legi, reglementări administrative, tratate, legislație consolidată
  • Documente ale Parlamentului
  • Hotărâri administrative
  • Hotărâri ale Ombudsmanului

Portalul de informații juridice conține legislația integrală în vigoare la 1 ianuarie 1985 și întreaga legislație adoptată după această dată.

Accesul la baza de date este gratuit.


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.

Ultima actualizare: 19/12/2017