Luk

BETAVERSIONEN AF PORTALEN ER NU TILGÆNGELIG

Besøg betaversionen af den europæiske e-justice-portal, og giv os din feedback!

 
 

Sti

  • Startside
  • ...
  • ...
  • Nationale uddannelsesstrukturer for dommere og anklagere

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Nationale uddannelsesstrukturer for dommere og anklagere


Nationale uddannelsesstrukturer er de vigtigste udbydere af EU-retlig uddannelse for dommere og anklagere. Der findespåstitutioner, som udbyder grund- og efteruddannelse i 17 medlemsstater. I andre medlemsstater organiseres uddannelsen af justitsministeriet, retsplejerådet eller domstolsstyrelserne.


Her følgerpåformation om de strukturer, der har ansvaret for uddannelse af dommere og anklagere i EU-medlemsstaterne oplyst af strukturerne selv:

Nærmere oplysninger om grunduddannelseskurser i medlemsstaterne kan fås på webstedet for projektet "Menu for Justice" ved at klikke Link åbner i nyt vindueher (information om grunduddannelse kan fås ved at vælge "access to country data set").


Denne side vedligeholdes af Europa-Kommissionen. Oplysningerne på denne side afspejler ikke nødvendigvis Europa-Kommissionens officielle holdning. Kommissionen påtager sig intet ansvar for oplysninger og data, der er indeholdt i eller henvises til i dette dokument. Der henvises til den juridiske meddelelse, for så vidt angår de regler om ophavsret, der gælder for EU-websiderne.

Sidste opdatering: 01/02/2020