Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

A bírói kar nemzeti képzési struktúrája


Elsősorban a nemzeti képzési struktúrák nyújtják a bírói kar számára az európai igazságügyi képzést. 17 tagállamban vannak alap és továbbképzést nyújtó iskolák. A többi tagállamban az igazságügyi minisztérium, a bírói tanács vagy a bírósági szolgálatok szervezik a képzést.


Az alábbiakban találhatók az uniós tagállamokban működő igazságügyi képzésért felelős struktúrák által nyújtott, rájuk vonatkozó információk:

A tagállamokban zajló alapképzésekre vonatkozó részletesebb információkért kattintson a „Menu for Justice” projekt honlapjára A link új ablakot nyit megitt (az alapképzésre vonatkozó információt az „access to country data set” menüpont alatt találja).


A honlapot az Európai Bizottság tartja fenn. Az ezen az oldalon található információ nem feltétlenül tükrözi az Európai Bizottság hivatalos álláspontját. A Bizottság semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal az e dokumentumban foglalt vagy említett információk és adatok tekintetében. Kérjük, az európai oldalak szerzői jogi szabályai vonatkozásában vegye figyelembe a jogi nyilatkozatot.

Utolsó frissítés: 01/02/2020