Zapri

BETA RAZLIČICA PORTALA JE ZDAJ NA VOLJO!

Obiščite BETA različicoevropskega portala ePravosodje in opišite svojo izkušnjo!

 
 

Navigacijska pot

  • Domov
  • ...
  • ...
  • Nacionalne strukture za izobraževanje pravosodnih delavcev

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Nacionalne strukture za izobraževanje pravosodnih delavcev


Nacionalne strukture za izobraževanje so glavni ponudniki evropskega izobraževanja v pravosodju za delavce na tem področju. Šole, ki izvajajo začetno in nadaljnje izobraževanje, obstajajo v 17 državah članicah. V preostalih izobraževanje organizirajo ministrstvo za pravosodje, sodni svet ali sodne službe.


Tukaj so na voljo informacije o strukturah, odgovornih za izobraževanje v pravosodju v državah članicah EU, ki so jih predložile zadevne strukture:

Za podrobnejše informacije o začetnih izobraževanjih v državah članicah glej spletišče projekta „Menu for Justice“ Povezava se odpre v novem oknutukaj (informacije o začetnem izobraževanju so na voljo s klikom na „access to country data set“).


Stran vzdržuje Evropska komisija. Informacije na teh straneh ne izražajo nujno uradnega stališča Evropske komisije. Komisija ne sprejema nobene odgovornosti v zvezi z informacijami in podatki, vsebovanimi ali navedenimi v tem dokumentu. Pravila glede avtorskih pravic spletnih strani EU so navedena v pravnem obvestilu.

Zadnja posodobitev: 01/02/2020