Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Instanţe de drept comun - Suedia

Această secțiune vă oferă informații privind organizarea instanțelor de drept comun în Suedia.


Instanțe ordinare - introducere

Instanțele ordinare soluționează cauze civile și penale. Acestea sunt organizate într-un sistem cu trei grade de jurisdicție.

Instanțele generale administrative soluționează cauzele de administrație publică. Acestea sunt organizate într-un sistem cu trei grade de jurisdicție.

În plus, au fost instituite o serie de instanțe speciale, competente în materii diferite, precum Tribunalul muncii (Linkul se deschide într-o fereastră nouăArbetsdomstolen) și Instanța competentă în materie de concurență (Linkul se deschide într-o fereastră nouăMarknadsdomstolen).


Versiunea în limba naţională a acestei pagini este gestionată de statul membru respectiv. Traducerile au fost efectuate de serviciile Comisiei Europene. Este posibil ca eventualele modificări aduse originalului de către autoritatea naţională competentă să nu se regăsească încă în traduceri. Comisia Europeană declină orice responsabilitate privind informațiile sau datele conținute sau la care face trimitere acest document. Pentru a afla care sunt regulile privind protecția drepturilor de autor aplicabile de statul membru responsabil pentru această pagină, vă invităm să consultați avizul juridic.
Având în vedere retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană, statele membre responsabile cu gestionarea paginilor cu informații naționale actualizează în prezent conținutul de pe acest site. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 22/10/2015