Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Objava službenih obavijesti - Cipar


Na kojim se internetskim stranicama objavljuju službene objave?

Službene objave objavljuju se u tiskanom izdanju, koje ima pravni učinak, i na internetu, a slobodno mu se može pristupiti na Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://www.mof.gov.cy/gpo.

Koje se vrste objava objavljuju?

Objavljuju se sljedeće objave: slobodna radna mjesta u javnom sektoru, javne nabave, izvlaštenja i oduzimanja, imenovanja, promaknuća, potvrde i opozivi imenovanja, umirovljenja, imenovanja zamjenika dužnosnika, ostavke, imenovanja ministara, obavijesti o smrti, dolasci i odlasci Predsjednika Republike i imenovanje njegova zamjenika, imenovanja Predsjednika Republike, odluke Vijeća ministara i Parlamenta, prijedlozi zakona Vlade i pojedinih članova parlamenta, međunarodni sporazumi, organigrami odjela i objave propisane zakonodavstvom, npr. Zakonom o trgovačkim društvima.

Koje organizacije objavljuju objave?

  • država
  • poluvladine organizacije
  • lokalna tijela
  • pojedinci (odvjetnici), na temelju odredbi Zakona o trgovačkim društvima.

Je li pristup službenim objavama besplatan?

Da

Koja su pretraživanja moguća?

Moguće je pretraživanje svih sadržaja objavljenih u Službenom listu Cipra (Epísimi Efimerída).

Od kojeg su datuma službene objave dostupne u elektroničkom obliku?

Od 10. prosinca 2004.

Mogu li se pretraživanja spremiti i obavijesti poslati ako su ispunjeni kriteriji?

Ne

Jesu li službene objave slobodno dostupne u obliku otvorenih podataka? Ako jesu, gdje se nalaze repozitorij i/ili tehničke informacije?

Službene objave slobodno su dostupne u obliku otvorenih podataka na internetskim stranicama Nacionalne tiskare (Kyvernitikó Typografeío): Poveznica se otvara u novom prozoruhttp://www.mof.gov.cy/gpo


Verziju ove stranice na nacionalnom jeziku održava odgovarajuća država članica. Prijevode je napravila služba Europske komisije. Moguće promjene u originalu koje su unijela nadležna nacionalna tijela možda još nisu vidljive u drugim jezičnim verzijama. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest kako biste vidjeli propise o autorskim pravima države članice odgovorne za ovu stranicu.
Zbog povlačenja Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije države članice trenutačno ažuriraju dio nacionalnih sadržaja na ovim internetskim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.

Posljednji put ažurirano: 31/10/2019