Bezárás

MÁR ELÉRHETŐ A PORTÁL BÉTA VERZIÓJA!

Látogasson el az európai igazságügyi portál béta verziójának felületére, és mondja el nekünk, milyennek találja!

 
 

Navigációs útvonal

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Hivatalos közlemények közzététele - Ciprus


A hivatalos közleményeket mely honlapo(ko)n teszik közzé?

A hivatalos közleményeket közzéteszik nyomtatott formában (joghatással ez a változat bír), valamint az interneten, ahol a A link új ablakot nyit meghttp://www.mof.gov.cy/gpo honlapon szabadon hozzáférhetőek.

Milyen típusú közleményeket tesznek közzé?

A következő közleményeket teszik közzé: betöltetlen álláshelyek a közigazgatásban, nyilvános pályázatok, kisajátítások és lefoglalások, kijelölések, előléptetések és a kijelölések megerősítése és visszavonása, nyugdíjba vonulás, tisztségviselők helyetteseinek kijelölése, lemondások, miniszteri kinevezések, halálozási értesítők, a köztársasági elnök érkezése, távozása és helyettesítése, a köztársasági elnök kinevezése, a miniszteri tanács és a parlament határozatai, kormányképviselői és önálló képviselői indítványként benyújtott törvénytervezetek, nemzetközi szerződések, szervezeti ábrák szervezeti egységekről, és jogszabályban, pl. a társasági törvényben előírt közlemények

Mely szervezet(ek)től származó közleményeket tesznek közzé?

  • Az Államtól
  • Félkormányzati szervezetektől
  • Helyi hatóságoktól
  • Magánszemélyektől (ügyvédektől) a társasági törvény rendelkezései alapján

Ingyenes-e a hozzáférés a hivatalos közleményekhez?

Igen.

Milyen típusú keresések végezhetők?

A Ciprusi Kormányzati Közlönyben (Epísimi Efimerída) közzétett összes tartalom kereshető.

Mikor váltak elérhetővé a hivatalos közlemények elektronikus formában?

2004. december 10-től.

Elmenthetők-e a keresések és küldhetők-e értesítések a feltételek teljesülése esetén?

Nem

A hivatalos közlemények szabadon elérhetők-e nyílt hozzáférésű adatként? Amennyiben igen, az adattár és/vagy a technikai információk hol találhatók?

Az Állami Nyomda (Kyvernitikó Typografeío) honlapján a hivatalos közlemények nyílt hozzáférésű adatként szabadon elérhetők: A link új ablakot nyit meghttp://www.mof.gov.cy/gpo


E lap nemzeti nyelvű változatát az adott tagállam tartja fenn. Az Európai Bizottság szolgálata készíti el a fordításokat a többi nyelvre. Előfordulhat, hogy az eredeti dokumentumon az illetékes tagállami hatóság által végzett változtatásokat a fordítások még nem tükrözik. Az Európai Bizottság nem vállal semmifajta felelősséget az e dokumentumban szereplő vagy abban hivatkozott információk vagy adatok tekintetében. Az ezen oldalért felelős tagállam szerzői jogi szabályait a Jogi nyilatkozatban tekintheti meg.

Utolsó frissítés: 31/10/2019