Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Virallisten ilmoitusten julkaiseminen - Alankomaat

Tämän sivun alkukielistä versiota hollanti on muutettu äskettäin. Päivitystä suomennetaan parhaillaan.

 

Tätä sivua ei ole käännetty valitsemallesi kielelle.
Halutessasi voit tutustua sivun konekäännökseen. Huomaa, että konekäännös on vain suuntaa antava. Sivun ylläpitäjä ei ole vastuussa eikä vahingonkorvausvelvollinen konekäännöksen laadusta.


Millä sivustoilla viralliset ilmoitukset julkaistaan?

Viralliset ilmoitukset julkaistaan osoitteessa Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://officielebekendmakingen.nl. Vanhoja ilmoituksia voi hakea osoitteesta Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://zoek.officielebekendmakingen.nl.

Minkätyyppisiä ilmoituksia julkaistaan?

Mainituilla sivustoilla julkaistaan kaikki Alankomaiden seitsemässä eri virallisessa tiedotuslehdessä ilmestyneet ilmoitukset. Staatsblad-lehdessä julkaistaan uusi ja muutettu lainsäädäntö. Staatscourant-lehdessä julkaistaan säädösten lisäksi ne viranomaisilmoitukset, joiden julkaisemisesta on säädetty laissa. Tractatenblad-lehdessä julkaistaan sellaiset (kansainväliset) sopimukset, joiden osapuoli Alankomaat on. Provinciaal blad -lehdessä julkaistaan provinssitason, Gemeenteblad-lehdessä kuntatason ja Waterschapsblad-lehdessä vesipiiritason määräykset ja ilmoitusasiat. Blad gemeenschappelijke regelingen -lehdessä julkaistaan eri hallinnonalojen yhteistyössä laatimat määräykset ja ilmoitusasiat.

Minkä organisaatioiden ilmoituksia julkaistaan?

Kaikkien sellaisten organisaatioiden, joilla on lakisääteinen julkaisuvelvollisuus.

Ovatko viralliset ilmoitukset saatavilla maksutta?

Kyllä.

Minkätyyppisiä hakuja voi tehdä?

Sivustolla Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://officielebekendmakingen.nl näkyvät kunakin päivänä julkaistut ilmoitukset. Haku on mahdollinen ainoastaan lehden nimen perusteella.

Sivustolla Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://zoek.officielebekendmakingen.nl voi tehdä sanahakuja otsikosta tai tekstistä, ja hakukriteeriksi voi valita julkaisupäivämäärän, lehden nimen, julkaisevan organisaation tai aihepiirin (valmiista luettelosta).

Mistä lähtien viralliset ilmoitukset ovat olleet saatavilla sähköisessä muodossa?

Vuodesta 1995.

Voiko hakukriteereitä tallentaa ja voiko niitä vastaavista uusista julkaisuista tilata sähköposti-ilmoituksia?

Kuka tahansa voi tilata maksuttoman ilmoituspalvelun. Tarjolla on kaksi eri palvelua.

Peruspalvelussa käyttäjät voivat tallentaa jonkin hakukriteerin. Tällöin he saavat sähköpostitse linkin jokaiseen uuteen asiakirjaan, joka vastaa kyseistä kriteeriä.

Peruspalvelun lisäksi on mahdollista tilata kaikki omaa lähiympäristöä koskevat viestit (Berichten over uw buurt). Kyseisen palvelun käyttäjä saa päivittäin sähköpostiviestin, johon on koottu kaikki hänen lähiympäristöään koskevat alue- ja paikallisviranomaisten viestit. Alueen (eigen buurt) rajaamisessa voi käyttää postinumeroa ja etäisyyttä (sadan metrin tarkkuudella).

Ovatko viralliset ilmoitukset saatavilla vapaasti avoimena datana? Jos ovat, mistä avoimen datan rekisteri- ja/tai tekniset tiedot löytyvät?

Viralliset ilmoitukset ovat saatavilla vapaasti avoimena datana SRU-rajapinnan kautta (SRU = Search/Retrieve via URL).

Kyseisen verkkopalvelun käyttöopas (ja osoite) löytyvät osoitteesta Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://www.koopoverheid.nl/documenten/instructies/2018/03/24/handleiding-open-data-webservice-van-overheid.nl---sru (vain hollanniksi).


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.

Päivitetty viimeksi: 06/05/2019