Închide

VERSIUNEA BETA A PORTALULUI ESTE ACUM DISPONIBILĂ!

Accesați versiunea BETA a portalului european e-justiție și spuneți-ne cum vi se pare!

 
 

Cale de navigare

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Publicarea de anunțuri oficiale

Informații privind publicarea online de anunțuri oficiale de către statele membre ale UE


Un anunț oficial este publicarea de anunțuri oficiale la nivel judecătoresc și guvernamental care nu sunt de natură legislativă sau, în orice alt sens, nu conțin norme obligatorii, și care sunt publicate în format electronic în gazete oficiale și/sau jurnale oficiale.

Multe dintre statele UE își pun la dispoziție online anunțurile oficiale. Cu toate acestea, cadrele legislative și practicile care influențează modul în care se realizează acest lucru diferă de la o țară la alta. Pentru a ajuta la creșterea accesibilității acestor publicații, această secțiune colectează informații cu privire la modul în care fiecare țară din UE își publică anunțurile oficiale online.

Conținutul paginilor naționale reflectă situația existentă în interiorul unui anumit stat membru al UE.

Vă rugăm să selectați drapelul țării care vă interesează pentru a obține informații detaliate la nivel național.


Această pagină este administrată de Comisia Europeană. Informațiile de pe această pagină nu reflectă în mod necesar poziția oficială a Comisiei Europene. Comisia nu își asumă nici o răspundere în legătură cu oricare din informațiile sau datele conținute în prezentul document sau la care acesta face referire. Vă rugăm să consultați avizul juridic în legătură cu normele privind drepturile de autor în cazul paginilor de internet ale Comunității Europene.
Comisia actualizează conținutul acestui site, pentru a reflecta retragerea Regatului Unit din Uniunea Europeană. Eventualele fragmente care nu reflectă încă retragerea Regatului Unit nu apar intenționat pe site și vor fi modificate în curând.

Ultima actualizare: 07/10/2020