Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Rekisterit


Nykyään ihmiset liikkuvat ja yritykset laajenevat yhä useammin yli kansallisten rajojen hyödyntäen avoimien rajojen ja Linkki avautuu uuteen ikkunaanEuroopan unionin sisämarkkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia. Sen vuoksi on helpotettava myyjien, velkojien, liikekumppanien ja kuluttajien pääsyä virallisiin ja luotettaviin asiakirjoihin, jotta voidaan parantaa avoimuutta ja oikeusvarmuutta koko EU:n alueella.


Rekisterit

Euroopassa

tarjoavat eri palveluja, jotka voivat vaihdella maittain.  Tämän osion linkeistä saa lisätietoja rekistereistä niin Euroopan unionin kuin jäsenvaltioiden tasolla.


Tätä sivustoa ylläpitää Euroopan komissio. Sivuston tiedot eivät välttämättä edusta Euroopan komission virallista kantaa. Komissio ei ole vastuussa tiedoista, joita esitetään tai joihin viitataan tällä sivustolla. EU:n sivustoihin sovellettavat tekijänoikeussäännöt löytyvät oikeudellisesta huomautuksesta.
Komissio päivittää parhaillaan verkkosivujaan, joiden sisältöön Yhdistyneen kuningaskunnan ero EU:sta vaikuttaa. Kaikki sivut eivät välttämättä ole vielä ajan tasalla, mutta tiedot korjataan aikanaan.

Päivitetty viimeksi: 08/10/2020