Zatvori

BETA VERZIJA PORTALA SADA JE DOSTUPNA!

Posjetite BETA verziju europskog portala e-pravosuđe i pošaljite nam povratne informacije!

 
 

Navigacijski put

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Registri


Sve se više ljudi kreće, a poduzeća šire izvan nacionalnih granica zahvaljujući mogućnostima koje pružaju otvorene granice i Poveznica se otvara u novom prozorujedinstveno europsko tržište. U tim okolnostima potrebno je trgovcima, vjerovnicima, poslovnim partnerima i potrošačima olakšati pristup službenim i pouzdanim dokumentima te informacijama kako bi se povećala razina transparentnosti i pravne sigurnosti diljem EU-a.


Registri

U Europi

nudi se niz usluga koje ne moraju biti jednake u svakoj zemlji. U ovom odjeljku nalaze se poveznice na stranice tih registara na kojima se mogu pronaći informacije na europskoj i nacionalnoj razini.


Stranicu održava Europska komisija. Informacije na ovoj stranici ne odražavaju nužno službeno stajalište Europske komisije. Europska komisija ne preuzima nikakvu odgovornost za informacije ili podatke sadržane ili navedene u ovom dokumentu. Pogledajte pravnu obavijest koja se odnosi na propise za autorska prava za europske stranice.
S obzirom na povlačenje Ujedinjene Kraljevine iz Europske unije, Komisija ažurira dio sadržaja na ovim stranicama. Ako još uvijek ima sadržaja koji ne odražava povlačenje Ujedinjene Kraljevine, to je nenamjerno te će biti izmijenjeno.

Posljednji put ažurirano: 08/10/2020