2 – Hogyan kaphat ügyvédet?

This page has been machine translated and its quality cannot be guaranteed.

The quality of this translation has been assessed as: unreliable

Do you consider this translation useful?

A büntetőeljárásban való részvétel bármely formája azzal az előnnyel járhat, hogy független jogi tanácsot kér. Az ismertetőkben utánanézhet, hogy mikor és milyen körülmények között áll jogában ügyvédi segítséget kérni. Itt megtudhatja, hogyan lehet ügyvédet találni, és hogyan fizetheti meg az ügyvédi díjat, ha nem engedheti meg magának az ügyvédet.


Hogyan találhat ügyvédet?

Ha tudomása van arról, hogy bűncselekmény elkövetésével gyanúsítják, például a büntetőjogra specializálódott vagy a büntetőjogra szakosodott internetes ügyvédekről van szó. A Németországban bejegyzett ügyvéd jogosult védőtanácsadóként eljárni. Például az ügyvéd megtalálása céljából igénybe veheti az A link új ablakot nyit meg ügyvédek szövetségi szintű hivatalos nyilvántartását. Ha túl korai, mert fennáll a letartóztatás vagy a keresésnek a veszélye, a legtöbb németországi régióban honvédjét lehet megvédeni védelmi tanácsadóval. Ha Ön olyan kritériumok közül választhat, mint például az idegen nyelvi készségek vagy a tartózkodási hely, a A link új ablakot nyit megnémet ügyvédek szövetsége vagy a regionális ügyvédi kamarák helyi bírósági szakasza a védelmi jogászok körében keresést folytathat a védelmi jogászok körében. 01.01.2010 óta A link új ablakot nyit megelkészült a védőügyvédként igénybe venni kívánó ügyvédek regionális listáinak összeállítása. Ha és ha igen, hogyan érhető el a lista, forduljon az ügyvédi kamara helyi tanácsához.

A letartóztatást vagy A link új ablakot nyit megelőzetes letartóztatást követően Ön nem fér hozzá ezekhez az információkhoz. A rendőrségnek listát kell készítenie az ügyvédekről vagy a telefontelefonról. A rendőrség ismeri a rendszámot is a rendőrségen. Ha a rendőrség nem teszi lehetővé Önnek, hogy kapcsolatba lépjen az ügyvéddel, fontos, hogy Önt is tájékoztassa arról, ha az ügyvéddel kapcsolatba lép. A bíróságok rendelkeznek a A link új ablakot nyit megkötelező védelmet átvenni kívánó ügyvédek névjegyzékével is.

Kinek kell fizetnie az ügyvédi díjakat?

Az állam köteles megfizetni a jogi díjakat, ha vagy amilyen mértékben Önt felmentik. Ha az eljárást A link új ablakot nyit megmegszüntetik, vagy ha elítélik, a költségeket Önnek kell megfizetnie.

Ha Ön csak kevés vagy egyáltalán nem rendelkezik jövedelemmel, elvileg nem részesül állami pénzügyi támogatásban a büntetőeljárás során. A lakóhelye szerint illetékes helyi bíróságtól csak az A link új ablakot nyit megelső vita után kérhet tanácsot.

A link új ablakot nyit megKötelező védelem esetén létezik a kifizetés különleges jellege. Ebben az esetben az Ön ügyvédjét eredetileg az állam fizeti, de az ügyvéd – mint a védőügyvéd számára fenntartott – jogi díjazása alacsonyabb, mint az ügyvéd által a mulasztási ellenállásra előírt díj. Figyelembe kell venni, hogy az elítélés esetén az Ön védelmi költségei az eljárás végén Önt terhelik. Más szóval vissza kell fizetnie az ügyvédi díjakat az államnak, továbbá vissza kell térítenie az ügyvéd számára azokat a költségeket, amelyekre nem kötelező védelem esetén lehetősége lett volna, amennyiben erre lehetősége van.


Az oldal tartalma ezen a nyelven gépi fordítással készült. A weboldal tulajdonosa nem vállal semminemű felelősséget a gépi fordítás minőségéért.

Utolsó frissítés: 30/08/2019