Sluiten

BÈTAVERSIE VAN HET PORTAAL NU BESCHIKBAAR!

Bezoek de bètaversie van het Europees e-justitieportaal en vertel ons wat u ervan vindt!

 
 

Kruimelpad

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Betekening of kennisgeving van stukken

Let op: de oorspronkelijke versie van deze pagina (Engels) is onlangs gewijzigd. Aan de vertaling in het Nederlands wordt momenteel gewerkt.

Landspecifieke informatie over de procedurele verzending en ontvangst van gerechtelijke en buitengerechtelijke stukken als u bij een juridische procedure betrokken bent


Het kan in dit verband nodig zijn om gerechtelijke stukken te betekenen of daarvan kennisgeving te doen, bijvoorbeeld de dagvaarding ten teken van de aanvang van de procedure, beroepschriften, conclusies van antwoord, gerechtelijke bevelen of buitengerechtelijke stukken, zoals akten die zijn gelegaliseerd in een andere lidstaat dan die waarvan u ingezetene bent.

Klik op een van de vlaggen voor landspecifieke informatie.


Deze pagina wordt beheerd door de Europese Commissie. De informatie op deze pagina geeft niet noodzakelijk het officiële standpunt van de Europese Commissie weer. De Commissie aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor informatie of gegevens waarnaar in dit document wordt verwezen. Gelieve de juridische mededeling te raadplegen voor de auteursrechtelijke regeling voor Europese pagina's.

Laatste update: 27/11/2017