Sulje

UUSI BETA-VERSIO ON NYT KÄYTETTÄVISSÄ!

Tutustu Euroopan oikeusportaaliin uuteen beta-versioon ja anna siitä palautetta!

 
 

Navigointipolku

menu starting dummy link

Page navigation

menu ending dummy link

Aiempien tuomioiden huomioon ottaminen - Unkari

Tässä osiossa käsitellään rikosrekisteriviranomaisia ja rikosrekisteriotteita.


KEKKH Bűnügyi Nyilvántartó Hatóság (hallinnollisista ja sähköisistä julkisista palveluista vastaava keskustoimisto, rikosrekisteriviranomainen)

Osoite: 1097 Budapest, Vaskapu utca 30/A

Puhelin: +36 1 455 21 98
Faksi: +36 1 455 21 03

Sähköposti: Linkki avautuu uuteen ikkunaanbnyh@kekkh.gov.hu
Verkkosivut: Linkki avautuu uuteen ikkunaanhttps://www.nyilvantarto.hu/en/

Viranomaisen asiakaspalvelu toimii sisäministeriön keskitetyn asiakirjapalvelun yhteydessä (osoite: 1133 Budapest, Visegrádi utca 110).

Rikosrekisteritiedot katsotaan tietojenkäsittelyn osalta virallisiksi rekistereiksi, ja niiden laillisuuden valvonnasta vastaa yleinen syyttäjä. Kuka tahansa voi pyytää omaa rikosrekisteriotettaan sisäministeriön keskitetystä asiakirjapalvelusta. Pyynnön voi esittää postitse, sähköisesti tai henkilökohtaisesti asiakaspalvelussa. Rikosrekisteriotteen voi saada maksutta enintään neljä kertaa vuodessa.

Linkki avautuu uuteen ikkunaanLisätietoa rikosrekisteriotteesta


Tämän sivuston eri kieliversioita ylläpitävät asianomaiset jäsenvaltiot. Käännökset on tehty Euroopan komissiossa. Muutokset, joita jäsenvaltiot ovat saattaneet tehdä tekstin alkuperäisversioon, eivät välttämättä näy käännöksissä.Euroopan komissio ei ole vastuussa tässä asiakirjassa esitetyistä tai mainituista tiedoista. Ks. oikeudellinen huomautus, josta löytyvät tästä sivustosta vastaavan jäsenvaltion tekijänoikeussäännöt.

Päivitetty viimeksi: 27/07/2020